Szórakozás

„Tom Cruise-t nem érdekli a stábja, ez a maszkos balhé csak a külvilágnak szól”

Samantha Zucchi/Insidefoto/Mondadori Portfolio via Getty Images
Samantha Zucchi/Insidefoto/Mondadori Portfolio via Getty Images
Leah Remini színésznő jól ismeri Cruise-t, és úgy gondolja, a Mission: Impossible forgatásán történtek csak Cruise igazi jellemét mutatják.

Leah Remini színésznő gyerekkorától kezdve, évtizedeken át volt a szcientológia egyház tagja. 2013-ban kilépett, és Emmy-díjas dokumentumfilmet készített az egyház működéséről. Tom Cruise-t is nagyon jól ismeri, arról is megvan a véleménye, hogy a színész nemrég a forgatócsapatával ordítozott az új Mission: Impossible-film felvételei előtt, mert azok nem viselték megfelelően a maszkot.

Kapcsolódó
Tom Cruise kiborult, amiért a kollégái nem tartják be a járványügyi előírásokat
A színész a Mission: Impossible 7 forgatásán hordta le a stábot, mert nem akar újra leállni a forgatással a járvány miatt.

Remini szerint bizonyos értelemben ez csak mese habbal:

Tom legutóbbi reakciója csak a valós személyiségéről árulkodik. Ő egy nagyon agresszív ember. Többször is láttam tőle hasonlót, és nem egyszer meséltek már ilyesmiről volt barátnői, kollégái. Ilyen az igazi Tom Cruise. Dehogy érdekli őt a stábja vagy azok családjai! Ő egyébként sem hisz a családi értékekben. Fogadni mernék, hogy ezt az egész sztorit előre megírták az egyháznál dolgozó asszisztensével, és alig várták, hogy kiadhassák. Egy ilyen kifakadás szerintem nem helyénvaló. Már csak azért sem, mert senki nem is reagálhat erre anélkül, hogy utána ki ne rúgnák a stábból.

A színésznő elmondása szerint Cruise-nak sajátos önképe van:

Tom azt gondolja, ő Hollywood megmentője. Hogy képtelenek jó filmet készíteni nélküle. Ilyen dolgokat mond, kvázi egy istennek állítja be magát, ő ebben hisz, és a szcientológia is támogatja.

David Livingston/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik