Kultúra koronavírus

Tom Cruise kiborult, amiért a kollégái nem tartják be a járványügyi előírásokat

ANDREA PATTARO / AFP
ANDREA PATTARO / AFP

A Mission: Impossible 7 forgatásán Tom Cruise-t felbosszantották a kollégái, akik szerinte nem vették elég komolyan a járványügyi szabályokat. A színész a Sun bulvárlap birtokába jutott hangfelvétel szerint rendkívül idegesen hordta le a stábtagokat, akik szerinte túl közel álltak egymáshoz a forgatáson: „Ha még egyszer meglátlak így titeket, kibaszottul ki lesztek rúgva!” – kiabált Cruise.

Mi vagyunk az arany-standard. Miattunk csinálhatnak újra filmeket Hollywoodban, mert hisznek bennünk és abban, amit csinálunk. Esténként telefonon beszélek minden kibaszott stúdióval, meg biztosító társaságokkal, producerekkel, akik minket néznek, és bennünket követve csinálják a filmjeiket. Több ezer munkahelyet hozunk létre, ti faszfejek! Soha többé nem akarok ilyet látni. Soha!

– folytatta a kitörést a színész, akiről már korábban is megírtuk, hogy nagyon komolyan veszi az előírásokat.

Kapcsolódó

Cruise azt is mondta, az iparág jövője a tét, és az ilyen hibák miatt veszíthetik el megint tömegek a munkájukat a filmiparban. A Mission: Impossible 7 forgatását októberben egyszer már le kellett állítani, amikor Olaszországban tizenkét stábtag COVID-19 tesztje is pozitív volt. A gyártás egy héttel később folytatódott, és a produkció két hete visszatért az Egyesült Királyságba. A filmet Christopher McQuarrie rendezi, és a tervek szerint 2021. november 19-én mutatják be, írja a Variety.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik