Szórakozás

A NASA igazgatója igazi Tom Cruise-fanatikus, ezért is küldené őt az űrbe

Sok-sok új Elon Muskra van szükség a szakember szerint, ehhez Cruise jó inspiráció lesz.

James Bridenstine NASA-igazgató az IndiWire-nek adott egy interjút, melyben szóba került Tom Cruise egyik új filmprojektje, ami az űrben foroghat majd. Mint kiderült, Bridenstine maga is Cruise-fanatikus.

Az emberek mindig Tom Cruise-ról kérdeznek mostanában. A válaszom igen, fel akarjuk őt küldeni a Nemzetközi Űrállomásra, hogy filmet készítsen. Rajta vagyok az ügyön, minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy ez összejöhessen. Egy nap, mikor még általános iskolás voltam, megnéztem a Top Gunt. Attól a pillanattól kezdve elhatároztam, hogy a tengerészethez fogok csatlakozni. És ez így is történt. A cél most is valami hasonló a rakétaindítással. Ha tudunk gyerekeket ösztönözni Tom Cruise-zal, hogy tengerészethez csatlakozzanak, miért ne inspirálhatnánk őket, hogy a következő Elon Musk legyen valamelyikük? Erre van szükségünk. Sok-sok Elon Muskra van szükségünk.

Sajnos Bridenstine-éknak nem volt jó hetük: a SpaceX kísérleti rakétája felrobbant. Fotó: US – SPACEX – LAUNCH – SPACE – AEROSPACE
Tom Cruise 15 éve őrült meg Oprah műsorában, és ez csak a kezdet volt
Talán soha nem csinált olyan emlékezetes interjút Oprah Winfrey, mint 2005-ben Tom Cruise-zal. Felidéztük a pillanatot, amikor a színész felugrott a kanapéra Katie Holmes miatt.

Kiemelt kép: HAN JINGYU / IMAGINECHINA / IMAGINECHINA VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik