Szórakozás

Vera Wang nem issza unikornisok vérét, de tényleg 70 éves

A fél internet ezen hüledezik most, teljesen jogosan.

A napokban Twitteren valaki rácsodálkozott arra, hogy Vera Wang 70 éves, ehhez pedig mellékelte a divattervező egyik legfrissebb instagramos fotóját is, hogy mások se kapjanak levegőt pár másodpercig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VERA WANG (@verawanggang) által megosztott bejegyzés, Máj 7., 2020, időpont: 4:57 (PDT időzóna szerint)


Merthogy igen, ez itt egy friss kép Vera Wangról, aki tényleg hetvenéves, ugyanis 1949. június 27-én született, ez pedig ezt jelenti, hogy alig másfél hónap múlva már 71 lesz.

És ha valaki még mindig nem hinné el ezt az egészet, itt egy fotó róla 1978-ból is, Liz Taylor születésnapjáról, amit a New York-i Studio 54-ben ünnepeltek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VERA WANG (@verawanggang) által megosztott bejegyzés, Ápr 30., 2020, időpont: 6:59 (PDT időzóna szerint)

És itt elindult a tömeges hüledezés. Volt aki azt írta, szerinte Wang egyszerűen leiratkozott az öregedésről, egy másik twitterező pedig azt kérdezte, hogy Wang tényleg unikornisok vérét issza-e, hogy így néz ki.

Az unikornisokat valószínűleg nem bántja, de az egészen biztos, hogy Wang a génlottó egyik legnagyobb nyertese. De persze a karrierje sem unalmas. Mert Wangnek szinte meg se kellett mozdulnia, az egyetem után azonnal a Vogue-hoz került, ahol a magazin valaha volt legfiatalabb szerkesztője lett. Tizenhét évet húzott le a divatlapnál, majd elment dolgozni Ralph Laurenhez, ahonnan aztán függetlenedett és létrehozta saját márkáját.

Kiemelt kép: Instagram/Vera Wang

Ajánlott videó

Olvasói sztorik