Szórakozás koronavírus

A koronavírus-pornó izgatja az embereket

Vegyvédelmi ruhás-maszkos szex, helló 2020!
Kapcsolódó cikkek

Miután az utóbbi napokban-hetekben a világ jelentős részén minden a koronavírusról szól, nem kellett sokat várni, hogy a legnagyobb pornóoldalakon megjelenjenek a COVID-19 tematikájú alkotások.

A filmeken maszkos, vegyvédelmi ruhás, esetleg orvosi köpenyes emberek szexelnek egymással.

Ha rákeresünk – ahogy a Vice újságírói is megtették – a Pornhubon valamelyik kulcsszóra, olyan címek tárulnak elénk a találatok között, mint például:

A kihalt Vuhan,

A közlekedésbiztonsági tiszt feltartóztat egy koronavírus-gyanús nőt,

Testkamerás felvétel: a járványügyi hatóság embere a kihalt Vuhanban vizsgálódik.

Ez utóbbi nagyjából arról szól, hogy egy egészségügyi dolgozó vegyvédelmi ruhában kolbászol egy kórháznak látszó sötét épületben, közben halljuk a lihegését (ez még nem az a lihegés), meg a walkie talkie-jának a pittyegését. Aztán egy jelenetben váratlanul elé ugrik egy orvosi köpenyes nő – a további cselekményt pedig már nem nehéz kitalálni.

Akármilyen furán hangzik – és ezzel senkit sem szeretnénk pornónézésre biztatni –, de néhány ilyen alkotásnak még edukációs szerepet is szántak. A Vice-nak nyilatkozó felnőttfilm-sztár szavaiból kiderül, hogy

egy-egy filmben részletesen elhangzik, hogy milyen módon lehet védekezni a járvány ellen.

A pornósztár szerint az emberek egyrészt az újdonság ereje miatt keresnek ilyen filmekre, másrészt sokan úgy lehetnek vele, mint a mindentől rettegő emberek, akik közben horrorfilmeket néznek: olyan dolgok érdeklik, amik megmozgatják a fantáziáját.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik