Élet-Stílus koronavírus

Ingyen online-szexet ajánlott fel egy cég a koronavírus miatt karanténba került hajók utasainak

Valószínűleg nagyon unatkoznak és félnek is azok az emberek, akik a koronavírus-járvány miatt karanténba került luxushajókon várják, hogy hazamehessenek, véli a CamSoda vezetése. Az amerikai pornócég ezért ingyenes hozzáférést biztosít nekik az erotikus webkameráikhoz.

Nem először hívja fel magára a figyelmet jótékonyságba csomagolt marketingkampánnyal a miami székhelyű CamSoda. Néhány hete a Super Bowlban megmérkőző csapatok játékosainak adtak ingyenes hozzáférést az élő pornóműsorokat közvetítő webkameráikhoz, most pedig ugyanezt ajánlották fel azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt karanténba került hajókon rostokolnak – írja a Fox Business.

A cég először a New Jersey partjainál karanténba helyezett, Royal Caribbean 12 utasa számára tett felajánlást, majd nem sokkal később a Japánban veszteglő Diamond Princess és a Hongkong kikötőjében álló World Dream óceánjárók, összesen 7300 utasára, illetve hajókon szolgáló személyzetre is kiterjesztették azt.

A karanténban lévő utasoknak, illetve a személyzet tagjainak nincs más dolguk, mint elküldeni az úti okmányaik másolatát a CamSodának, és máris kapnak 1000 virtuális zsetont, amikkel pornószínésznők privát, webkamerás műsorait élvezhetik. Daryn Parker, a cég alelnöke azt mondta, így szeretnék elterelni az utasok figyelmét a félelmetes járványról, és enyhíteni az unalmukon.

A felajánlással azonban nem biztos, hogy mindenki tud majd élni, a legtöbb hajótársaság ugyanis tiltja a pornográf vagy erőszakos tartalmak letöltését a hajók wifi-hálózatain. Vagyis a CamSoda ingyenzsetonjait csak azok fogják tudni felhasználni, akiknek van saját internetelérésük.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Wikipédia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik