Szórakozás

Részletesen mesélt munkájáról a nő, aki szexjátékokat tesztel

Karleen esti műszakban áll neki a feladatnak.

Karleen Howden első ránézésre nem sokban különbözik egy átlagos ingázótól, aki a külső londoni kerületekből utazik a belvárosba. De azért a legtöbb embert sokkolja, amikor megtudja, mivel foglalkozik a 35 éves nő.

A Sun cikkéből kiderül, hogy Howden 2014 óta az Ann Summers munkatársa – a cég a szexi fehérneműkre és a legkülönbözőbb szexuális kiegészítőkre specializálódott. Karleen korábban a konkurenciánál dolgozott, betéve ismerte az összes játékszert, nem csoda, hogy az Ann Summers megtalálta azzal, hogy legyen a tesztelőjük.

A nő munkája részben tanácsadásból áll: ő az, aki a válaszol az olyan kérdésekre, hogy melyik a legjobb szexuális segédeszköz, melyik alkalmas a G-pont vagy a hüvelyi stimulációjára, és hogy hogyan kell használni az egyes készülékeket.

Howden mindenkinek azt szokta tanácsolni, olvassák át alaposan az eszközökhöz csomagolt instrukciókat, ugyanis súlyos problémák adódhatnak abból, ha valaki nem megfelelően használ egy játékot – mutatunk is egy példát:

Óvatosságra int a nő, aki szétzúzta a vagináját
Az első vibrátor kipróbálásának nehézségei.

Karleen munkájáról nemcsak, hogy tud a családja, de büszkék is rá. Ő az, aki tanácsokkal négy lánytestvérét, sőt anyukáját is.

A tesztelő szerint nem is lehet úgy tisztességesen árusítani valamit, ha az eladó sem próbálta ki. Az ő feladata, hogy szóljon, ha egy vibrátor nem jó sebességre van állítva, túl hamar lemeríti az elemet, vagy – ami a legfontosabb – nem kielégítő a működése. Egy héten egy új segédeszközt próbál ki, alaposan megfigyelve a terméket, és ügyelve a saját egészségére is.

Persze nem arról van szó, hogy Karleen egész napja orgazmussal telne: napközben a cégnél dolgozik, ott nem tudná megfelelően tesztelni az eszközöket, így munkáját ezt a részét este, otthon végzi.

És néha van olyan, hogy fáradt vagy egyszerűen nincs kedve – ilyenkor egyszerűen nem tesztel.

A barátja, Desi is gyakran segít neki a munkában. Ebből csak egyszer akadt kellemetlenség, amikor egy vonaton teszteltek egy távirányítású szexjátékot, és a férfi túl magas fokozatra állította a készüléket, Karleen pedig üvöltve röhögött.

Howden elmondása szerint cége már nemcsak az eszközök alakjára, színére figyel, de a fenntarthatóságra is – például, hogy ne használjanak túl sok papírt a csomagoláshoz. A műpénisz mint a műanyagszennyezés formája egyébként épp a napokban jelent meg egy tengerparton.

A legbizarrabb műanyagszennyezés: műpénisszel játszottak a sirályok
Egy természetfotós örökítette meg a vicces és egyben igen szomorú jelenetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik