Élet-Stílus

Óvatosságra int a nő, aki szétzúzta a vagináját

Nadia Bokody szexuális témájú cikkeket ír, bevallottan szexfüggő, most azonban arra figyelmezteti nőtársait, hogy az élvezetek hajhászásának bizony vannak árnyoldalai.

Az újságíró-szexológus arról mesélt, hogy válása után hónapokig nem volt része szexuális kalandokban, és mivel még új kapcsolatba nem akart belekezdeni, úgy döntött, megvásárolja élete első vibrátorát.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2018, időpont: 1:01 (PDT időzóna szerint)

Már csak azért is, mert szakértőként tanácsokat adott egy női témákról szóló site-on, többek között a szexuális játékszerek használatáról – úgy, hogy még az életben nem próbált ki egyetlen vibrátort sem.

Aztán amikor megvásárolta első készülékét, hamar megbarátkozott vele.

Egészen addig, amíg fájdalmat nem érzett a leginkább érintett testrészében. Felkereste nőgyógyászát, aki – miután minden lelet negatív lett – rákérdezett, milyen sűrűn használja Nadia a kelléket.

Kiderült, hogy ez okozta a problémát: miután a nő közölte, hogy naponta legalább 5-6 alkalommal beveti az eszközt, ráadásul mindig maximumra állítva annak teljesítményét, az orvos azonnal eltiltotta a vibrátor-használattól, egészen a sebek begyógyulásáig.

Úgyhogy Nadia most már arra buzdítja az új kellékeket kipróbálókat, hogy csak lassan és fokozatosan adják át magukat az élvezeteknek. Ő pedig azóta is nagy barátja a szexuális segédeszközöknek, gyűjteménye egyre terebélyesebb.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés, Júl 10., 2018, időpont: 1:00 (PDT időzóna szerint)

(via Mirror; kiemelt fotó: Facebook)

Ki kellett operálni a végbeléből a vibráló vibrátort
És erről maga az érintett adott hírt a Facebookon.
Nyuszit találtak a földön, de vibrátor volt
Vicces hirdetéssel szórta tele a települést a megtaláló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik