Élet-Stílus

A vibrátoros kerékpárnyereggel újfajta élményt nyújt a biciklizés

A pornós cég találmánya iránt nagy az érdeklődés.

Azok közül, akik nem sportolnak rendszeresen, sokan nemcsak azzal szoktak érvelni, hogy nincs idejük ilyesmire, hanem, hogy unalmasnak, egysíkúnak érzik a futást vagy a kerékpározást. Nos, a biciklizés ellen többé nem elfogadható ez az érv: egy pornóiparban érdekelt cég vibrátorral kompatibilis kerékpárülést dobott piacra.

Az élő szexkamerás szolgáltatást nyújtó CamSoda (nem merjük linkelni az oldalt, mert nagyon 18+) szakemberei fejlesztették ki az eszközt, amely

ránézésre épp olyan, mint bármelyik másik nyereg, csakhogy van egy rejtett zsebe, amelybe be lehet csúsztatni a szexuális segédeszközt. Az ülés kompatibilis az utcai és a szobakerékpárokkal is.

Az O-Seat nevű ülőke hivatalosan még nem kapható (de a cég szerint már több száz darab fogyott az előrendelés során); az Insider című lap megszólaltatott egy nőt, akinek már volt alkalma kipróbálni. Azt mondja, eleinte tartott tőle, hogy spinningórára bevigye a nyerget, de már egy ideje használja a konditeremben, és nagyon jók a tapasztalatai. Orgazmusa ugyan még nem volt – ahhoz túlságosan gyakran kell váltani az ülő és álló pozíció között – de rendkívül élvezetesnek találta így is.

A cikkben megszólaló szexterapeuta mindenesetre több veszélyforrást is említ, leginkább azt tartja problémásnak, hogy egy forgalmas utcán nem a legbiztonságosabb úgy közlekedni, hogy közben figyelmünket meglehetősen eltereli egy ilyen erős ingerhatás.

Az O-Seat három színben (rózsaszín, kék, szürke) lesz kapható, 30 dollárért (9000 forint) – az ár természetesen nem tartalmazza a vibrátort.

Camsoda Labs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik