Szórakozás

Egy hétig sírhatunk, annyi magyar celeb kapcsolata ment tönkre 2019-ben

Házasságoknak, komoly kapcsolatoknak és futó kalandoknak is búcsút inthettünk. 2019-es évösszegző!

Ami a celebfrontot illeti, sok új pár született idén, de azért néhány egészen szomorú szakításnak is tanúi lehettünk. A tavasz beköszöntével például többen is új fejezetet nyitottak az életükben.

Király Linda kilenc év után tett pontot a vőlegényével való kapcsolatára, és azóta nem csak lefogyott, de jobban is érzi magát a saját elmondása szerint. Sári Évi kapcsolata a munka miatt ment tönkre: a 42 éves színésznőnek ugyanis a karrierje áll az első helyen, ami a párját érthető módon zavarta. A VV9-ben összejött VV Krisztián és VV Vivien se veled, se nélküled románca hamar zátonyra futott azután, hogy a lánynak abortusza volt. Puskás Peti és Eke Angéla ötéves kapcsolata is kimerült, ezért a különválás mellett döntöttek. Az énekes azóta már Dallos Bogival vigasztalódik.

Az RTL Klub híradósának, Szabados Ágnesnek is egy hosszú kapcsolata ért véget, ő még pszichológusnál is járt, hogy feldolgozza a kudarcot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés, Márc 28., 2019, időpont: 1:00 (PDT időzóna szerint)

A nyár sem volt éppen felhőtlen. Hajdú Péter a válása után összeszedett egy olyan lányt, akit végre megmutathatott egy újság címlapján, de a nyilvános megjelenés után nem sokkal mégis szakítottak. A tévés sms-ben zárta rövidre a dolgot. ByeAlex, aki két év alatt egyszer sem fedte fel barátnője kilétét, egy bejegyzésben tudatta, hogy véget ért a kapcsolata, amit exével közösen határoztak el.

Radics Gigi és az amerikai modell, Kai viszonya a nagy távolság miatt futott zátonyra. Egyre inkább elhidegültek egymástól, és rájöttek, hogy nem tudják áthidalni az akadályokat, ezért barátként elváltak. A 23 éves énekesnő most szingli, és már évek óta nem volt ilyen helyzetben.

Kárpáti Rebeka az eljegyzését bontotta fel. A focista, Völgyi Dániel 2018 nyarán kérte meg a kezét, de ezt egy évvel később nem esküvő, hanem szakítás követte. Igaz, ők már korábban is szétmentek egyszer, de nem valószínű, hogy újra felmelegítik a kapcsolatukat, hiszen Kárpátinak már új pasija van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ʀᴇʙᴇᴋᴀʀᴘᴀᴛɪ (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés, Nov 18., 2019, időpont: 11:00 (PST időzóna szerint)

A legsúlyosabb szakítások viszont ősszel történtek, amikor több házasság is véget ért. Hiába született közös gyerekük, és vitték el együtt a Nyerő páros első helyét, Vasvári Vivien és Fecsó egy év házasság után feladták a dolgot.

Fotó: Marjai János / 24.hu

Ábel Anita 16 éves házassága is véget ért. A színésznő és férje már tavaly novemberben bejelentették válásuk hírét, de hivatalosan csak idén októberben zárult le az ügy. Mondjuk Ábel azóta újra szerelmes lett. Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília novemberben egy hivatalos közleményben tudatták, hogy külön utakon folytatják. Házasságuk 14 év és két közös gyerek után ért véget. Talán nem meglepő, de az októberben véget ért Love Island szereplői sem találták meg az igaz szerelmet. Erik és Karola, valamint Nia és Gábor is szélsebesen szakítottak a reality után.

A 2019-es év talán legmeglepőbb válása Vitray Tamásé, aki 87 évesen lett egyedülálló, miután feleségével, Kállay Borival úgy döntöttek, lezárják 32 éves kapcsolatukat.

Vitray Tamás: Most lettem igazán agg-legény
Vitray Tamás 87 évesen válik, apropóján a Story magazin készített vele interjút, ahol elmondta: nem fél az egyedülléttől.

Kiemelt kép: Instagram/@rebekarpati

Ajánlott videó

Olvasói sztorik