Szórakozás

Király Linda és vőlegénye 9 év után szakítottak

Vőlegénye és Király Linda közül utóbbi hozta meg a döntést, hogy közel tízéves kapcsolatuknak véget vessen, ennek részleteiről pedig a Best magazinnak beszélt.

Zsomborral barátsággal kezdődött, hiszen az öcsém legjobb haverja volt, aztán szerettünk egymásba. Amikor észrevettem magamon, hogy újra azt a barátságot érzem iránta, mint amikor még nálunk lógott, akkor jöttem rá, hogy lépni kell. Nagyon nehéz döntés volt, de el kellett engednünk egymást. A barátnőim egytől egyig értetlenül néztek, amikor elmondtam nekik, hogy döntöttem, de nem tudtadk eltántorítani. Tudom, hogy rengeteg nő marad benne egy elkényelmesedett kapcsolatban,  sőt, sokkal rosszabbakban is, mert félnek lépni mert tartanak a bizonytalanságtól, az ismeretlentől, az egyedülléttől. Képes lettem volna leélni Zsombi mellett az életem, hiszen kedves, vicces, és tényleg nagyon szeretem, de úgy éreztem, az élet túl rövid, mi pedig fiatalok vagyunk, mindketten megérdemeljük egy új kezdet lehetőségét

– mondta a hetilapnak az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy 16 éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt, így gyakorlatilag most először fordul vele elő, hogy egyedül van.

Azt is elmondta, hogy a szakítás folyamatát egy halálközeli élmény indította be nála. Nemrég ugyanis elektromos zárlat keletkezett az alattuk lévő lakásban, miközben Király Linda a fürdőkádban ült, és valahogy áram került az ő fürdőkádjukba is. Kórházba kellett szállítani, órákig sokkos állapotban volt. A lakásba nem tudtak visszaköltözni, ezért a párja a szülőkhöz ment, ő pedig Amerikába. Erről az énekesnő azt mondta:

Azt hiszem, már akkor látnom kellett volna, hogy a sors küln utakra sodor minket.

Beszélt arról is, hogy jelenleg filmzenék írására és éneklésére kérték fel az USA-ban, de itthon is szeretné folytatni karrierjét, a 2002-es Szerelem utolsó vérig óta ugyanis most fog először megjelenni magyar nyelvű albuma.

Kiemelt kép: Facebook/Király Linda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik