Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Öt meglepő tény a spermáról, amit nem tanítanak az iskolában

Ahogy már jó ideje hétről hétre, most is összeszedtük azokat a cikkeket, amik egy éve ilyenkor leginkább érdekelték olvasóinkat.

A férfi hímivarsejtekről alapvetően egész sokat tanulunk a biológia órákon, de korántsem mindent, amik között vannak igazi érdekességek is. Ezekről beszélt egy orvos.

A légiutas-kísérőknek nem csak az a feladata, hogy köszönjenek nekünk, és ételt, italt adjanak, sok kisebb-nagyobb gond elhárításában is segédkeznek, az egyik ilyenhez egy jól bevált trükk a tisztasági betét használata. Hogy pontosan mihez, az a cikkből kiderül.

Egy Párizsban tanuló lány vett egy hajfestéket, aminek a tesztjét is használta, de az előírt 48 óra helyett csupán fél órát várt az eredményére, majd befestette a haját, és ez majdnem az életébe került. Végül szerencsére nem, de így is hatalmasra duzzadt a feje.

Kétszer akkora lett a feje a hajfestéktől, majdnem meghalt
Alig kapott levegőt, mire kórházba került.

Öt évvel ezelőtt, egy novemberi napon veszítette el édesapját a most nyolcéves Jase Hyndman és húga. Tavaly a fiú egy képeslapot írt édesapjának, aminél a címzetthez azt tüntette fel:

Postás úr, el tudná ezt vinni a Mennyországba apukám születésnapjára? Köszönöm!

Talán a fiút is meglepte, hogy kapott választ a levelére.

Választ kapott a kisfiú, aki a Mennyországba írt levelet az apukájának
A hétéves Jase Hyndman és a húga négy évvel ezelőtt veszítették el az édesapjukat. Ilyenkor, november végén a gyerekek különösen sokat gondolnak rá,

Egy kétgyerekes anya, Kelly Young az eBay-en adott túl egy pár bakancsán. Egy férfinek, aki a feleségének szánta ajándékba, a házassági évfordulójukra. Pár nappal később a feleségtől kapott egy levelet, hogy Young nem hiányol-e valamit, amire ők a cipős dobozban találtak rá.

Igazán ciki, mit felejtett egy anya az eladott bakancsában
Grátisz ajándék – írhatta volna a hirdetésben.

Az ókori görögök szobrai tökéletes testű férfiakat ábrázolnak, de a péniszük mindig kicsi, petyhüdt, és tulajdonképpen az összes ugyanolyan, míg egyébként minden testnek megvan a maga sajátossága. Hogy miért volt így? Mert:

A nagy pénisz ostobaságról árulkodott
Ha a méret a lényeg, akkor az ókori Hellász lakói úgy gondolták: minél kisebb, annál jobb.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik