Élet-Stílus

Igazán ciki, mit felejtett egy anya az eladott bakancsában

Grátisz ajándék – írhatta volna a hirdetésben.

Múlthéten az eBayen keresztül eladta a kétgyerekes anya, Kelly Young egy pár zöld Timberland bakancsát. Berakta őket a dobozába, és elküldte egy férfinek, aki a feleségének szánta a cipőt ajándékba a házassági évfordulójukra.

Pár nappal később a 22 éves Young egy kínos üzenetet kapott a pártól, pontosabban egy képet, hogy a bakancs egyik felében mit is felejtett ott:

egy 15 centis vibrátort.

A megajándékozott nő írt rá, hogy

A férjem vette tőled ezt a cipőt. Nem veszítettél el valamit?

Young annyira zavarba jött az üzenettől, hogy csak napokkal később szedte össze a bátorságát, hogy válaszoljon (ehhez képest simán kirakta a képet a Facebook-oldalára). Most arra vár, hogy a vásárló válaszoljon, de Young abban biztos, hogy nem kéri meg, hogy küldjék már vissza neki postán.

https://www.facebook.com/kelly.young.1401/posts/10217970248197360

Nem tudom, nem hiszik-e most azt, hogy ez egy kis viccelődés volt tőlem. Azon aggódok, hogy azt hiszik, az volt a célom, hogy elküldjem nekik, mert a férj mesélt nekem az évfordulójukról.

Pedig eszébe juthatott volna, hogy oda rejtette a játékszert, mert pár héttel azelőtt felpróbálta a bakancsot az egyik barátnője is, aki szintén megtalálta, majd visszatette, miközben sírva röhögtek a felfedezésen.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik