Szórakozás

Szexi ruhaszett érkezett a gyerekzsúrra rendelt lufi helyett

Ketten is rosszul jártak.

Lauren Wood kislánya jövő hónapban tölti be az egyet; de a 32 éves wythenshawe-i (Anglia) anya már régóta készül az első szülinapi bulira. Azt találta ki, hogy a zsúr állatos tematikájú lesz, ezért zsiráfalakú lufit rendelt a WISH online áruházból.

Megérkezett a várva várt csomag, Lauren a kilencéves kislánya és az unokaöccse társaságában nyitotta ki, és mind a hárman röhögésben törtek ki, amikor meglátták a tartalmát:

egy teljesen átlátszó fehérnemű szett: ruha és tangabugyi volt a dobozban.

A nő először azt hitte, a férje lepte meg a szexi darabokkal, de mivel a csomagon „lufik” felirat szerepelt, minden bizonnyal valami nagyon elkeveredett a szállító cégnél. Lauren azért felpróbálta a fehérneműt, de nem az ő mérete volt. Ennek ellenére nem küldi vissza, azt mondja, megér ennyit, hogy a szett még sokáig emlékeztesse a vicces esetre.

Facebook-posztban számolt be a történésről, azt írja, legjobban azt a nőt sajnálja, aki az erotikus fehérneműt várta, és cserébe lufizsiráfokat kapott:

„Ma éjjel nem fog menni, drágám”

Well that will teach me not to order from WISH again, safe to say I wasn't expecting this when I opened what I thought…

Közzétette: Lauren Wood – 2019. szeptember 28., szombat

 

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik