Szórakozás

Röhögőgörcsöt kapott az ír lány, amikor meglátta, milyen valójában a neten rendelt ruhája

A szexi ruháról kiderült, sokkal, de sokkal átlátszóbb, mint azt a hirdetés alapján gondolni lehetett.

A Dublinben élő Jodie Howard az Instagramot nézegette, amikor megakadt a szeme egy igazán szexinek tűnő ruhán. A 18 éves lány a Dublin Live című ír lapnak elmondta, gyorsan kattintott is, és meg is rendelte a szállítási költséggel együtt 33 euróba, azaz kicsivel több mint tízezer forintba kerülő ruhát.

Már az gyanús volt neki, amikor bankja egy üzenetben figyelmeztette, megkérdőjelezhető a hitelessége az oldalnak, ahonnan vásárolni akart, de végül mégis maradt a rendelésnél. Két hét múlva aztán megérkezett a csomag, ami már méretével sokkolta a lányt.

Ami benne volt, az még rosszabb volt

– mondta el a lapnak Howard. A lány hozzátette, a piciny ruhadarabot „elég nehéz volt felvenni, mert olyan kicsi volt.” A legnagyobb meglepetés azonban akkor érte, amikor sikerült magára erőltetnie.

Anyukámmal együtt szétröhögtük magunkat, miközben megpróbáltuk felvenni, és rendkívül vicces volt, hogy amikor végre sikerült felvenni, kiderült, hogy teljesen átlátszó.

Howard a Twitter-oldalán fényképekkel is bizonyította, hogy a feltűnő színű ruha tényleg semmit nem hagy a képzeletnek.

https://twitter.com/jodie17howard/status/1118489134652362752

A lány a Dublin Live-nak elmondta, rendszeresen szokott a neten vásárolni, de ez volt az első alkalom, hogy valamin teljesen mást kapott, mint amit a fotó alapján gondolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik