Élet-Stílus

Hüvelyváladék volt az interneten rendelt nadrágruhában

És még össze is cserélték.

Meglehetősen felháborodott egy brit vásárló, amikor megérkezett a ruha, amit rendelt a PrettyLittleThing cégtől. Pontosabban, amikor egy tök másik érkezett meg.

A Harlowban élő Jordan Hunt eléggé kicentizte, a nyaralása előtt rendelt meg néhány új darabot a fentebb említett online üzletből. A csomagot az utolsó pillanatban kapta meg, de bárcsak ez lett volna az egyetlen baj vele.

Hunt többek között egy fekete vállkidobós miniruhát rendelt meg. Küldtek is egy fekete viseletet, amin az említett rendelés címkéje szerepelt, ennek ellenére a darab nem vállkidobós volt, hanem félvállas, és nem miniruha volt, hanem romper (tehát nadrágban végződött).

twitter.com/Jordanhunt

Véletlenül mást küldtek, van ilyen – gondolhatnánk, de a probléma sajnos még ennél is nagyobb volt: az újonnan vásárolt (és elcserélt) darab üleprészénél gyanús – és büdös – fehér folt éktelenkedett.

Aki nem szeretné megnézni, ne görgessen lejjebb.

.

.

.

.

.

.

twitter.com/Jordanhunt

A nő a Twitteren írt – fotókkal illusztrált – bejegyzést a cégnek: a posztban azt írja, undorodik attól a csomagtól, amit kapott tőlük; egyrészt téves darab érkezett a megrendelt ruha címkéjével, de ráadásul az üleprésznél „bűzlik a rászáradt női váladéktól”.

A Sun brit bulvárlap cikke emlékeztet, hogy ugyanez az online üzlet korábban kiszállított már bodyt extra fanszőrrel és kakicsíkkal; valamint vérfoltos ruhát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik