Szórakozás

Az USA nem fogja kifizetni Tekashi69 tetoválásainak eltávolítását

A New York Times riportjában úgy fogalmaznak, ha a rapper bekerül a tanúvédelmi programba, saját magának kell finanszírozni minden egyéb költséget.

Tekashi69 amerikai rapperről már írtunk bővebben, illetve arról is, hogy hamarosan eldől, börtönbe zárják vagy tanúvédelmi program alá helyezik egy bűnbanda színeiben elkövetett bűncselekmények miatt. A New York Times riportot készített a bírósági ügyről.

A cikkben úgy fogalmaznak, ha tanúvédelmi programba veszik, jellegzetes tetoválásait el kell távolítania, így láthatatlanná téve magát, ám az állam nem fogja a varratok eltávolítását finanszírozni. A United States Marshals Service nevezetű speciális rendőri szervnek esze ágában sincs ezt fizetni:

Valószínűtlen, hogy Mr. Hernandez jellegzetességének számító arctetoválásainak eltávolítását a United States Marshals Service fizetné

– áll a jelentésben, továbbá kiemelték, hogy a színes haján is változtatni kell.

Jay Kramer, volt FBI-tisztviselő szerint igenis el lehet tüntetni Tekashi69-t, még ha lehetetlennek is tűnik:

Annak ellenére, hogy az államot átszövi a közösségi média, még mindig vannak helyek, ahol a srácot egy normális frizurával, rendes ruhákkal úgy el lehet rejteni, hogy senki nem ismerné fel.

Nem lesz könnyű, ráadásul jelenleg is magas fokú őrizet alatt tartják, nehogy a bandatagok megöljék, akiket feldobott a bíróságon.

Fotó: Shareif Ziyadat/WireImage
Takeshi69 elrejtése nem lesz sikeres egy szakértő szerint
Elmondta, miért könnyebb az ismert gengsztereknek új életet kezdeni, mint a rappernek.

Kiemelt kép: Thaddaeus McAdams/FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik