Szórakozás

Lil Nas X coming outolt

A Pride nemzetközi hónapjának utolsó napján.

Lil Nas X Twitteren tette igencsak nyilvánvalóvá, hogy meleg, elmondva, hogy aki elég figyelmesen hallgatta nemrég megjelent 7 című EP-jénel C7osure című számát, az már sejthette. A dal szövege egyébként kissé homályosan utalgat arra, hogy itt az ideje, hogy szabadon éljen, mert bánni fogja öregen, ha nem teszi meg. Ezt írta egy szivárvány hangulatjellel kísérve tweetjében:

Néhányan már tudjátok, akad, akit nem érdekel, lesznek köztetek olyanok, akik többé nem fognak hallgatni ezután. De mielőtt véget ér ez a hónap, szeretném, ha figyelmesen hallgatnátok a C7osure-t.

Egy későbbi tweetjében pedig azt írta, hogy az EP-jének borítójáról azt hitte, hogy nyilvánvaló, rámutatva a szivárványszínű neonra rajta.

Egy halom ember elsütötte rögtön a nyilvánvaló és fárasztó poént, hogy szóval amikor lovaglásról énekel az Old Time Roadban, akkor arra gondol. Olyannyira sokat elsütötték, hogy két további tweetben X tisztázta, hogy egyrészt szó szerint lovakról szól a száma, másrészt ha a lovak jelentenek bármit is, akkor az a szabadság. Többen rámutattak arra is, hogy igencsak kínos, hogy amíg nem tudták róla, hogy meleg, addig fel sem merült bennük semmilyen szexuális olvasat a dallal kapcsolatban.

Egyébként az Old Time Road 13. hete vezeti Amerika legfontosabb slágerlistáját, a Billboard Hot100-et, ezzel pedig a leghosszabb ideig listavezető rapszámmá vált valaha. Íme a dal sikerének okait fejtegető cikkünk:

Így lett egy mémből az Egyesült Államok legnagyobb slágere
Egy fekete srác country-t és hip-hopot vegyítő slágerét felkapta az internet, majd rövid idő alatt Amerika leghallgatottabb dalává vált.

Kiemelt kép: Dave J Hogan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik