Szórakozás

Rubint Réka megosztott egy képet, amin fia lassan egy mini Jason Stathamnek tűnik

Schoberték fia nemsokára a magyar Zac Efron lehet, ha így folytatja.

Rubint Réka a saját Instagram-oldalán posztolt egy előtte-utána képet fiáról, Norbikáról, ami vegyes érzéseket váltott ki a követőiből.

Egyesek szerint egy gyereknek még nem kockás hasat kellene villantani, kritizálták is emiatt Schobertet és Rubintot, mások viszont dicsérik a fiú kitartását, illetve anyját is remek motivátorként jellemzik.

Ő maga ennyit írt a poszthoz, amivel konkrétan tíz Rocky-filmet össze is foglalt előre:

A kitartó munka, a rendszeres sport és a tudatos táplálkozás meghozta az eredményt! 1,5 év, -12 kg és egy hatalmas átalakulás! Norbikát rengetegen támadják, amit gyerek fejjel próbál megérteni… próbálja megérteni és kezelni a megérthetetlent! Sokszor kérdezi: »Anya! Miért ilyenek az emberek?!«. A válaszom: »Addig jó, kisfiam, amíg nem érted Őket! Addig vagy más!«. Az eredményt nem adják csak úgy… aki elért valaha, valamit az életben, az pontosan tudja! Büszke vagyok Norbikára! Nagyon büszke! Nem kérek a “nagy okosok” kommentjeiből! Köszönöm szépen 🤗❤️ Soha ne nézz hátra! CSAK ELŐRE! Hallgass a belső hangodra, és váltsd valóra az álmaidat! A csoda ott van Benned is! Képes vagy megvalósítani! Ne engedd, hogy elvegyék Tőled azt, amire vágysz! Láss hozzá! Most! Élj úgy, ahogy szeretnél!Olyan testben és olyan egészségi állapotban, amire vágysz! #myson@norbi_update #alakreform#buszkevagyok

A képet nem mutathatjuk, de IDE kattintva meg lehet nézni.

Kiemelt kép: norbert_schobert_jr.offical

Ajánlott videó

Olvasói sztorik