Szórakozás

Liptai Claudia összefutott Timothée Chalamet-val

Már javában forog Budapesten a Dűne legújabb adaptációja tele világsztárokkal. Josh Brolint, Oscar Isaac-et és Jason Momoa-t már el lehetett csípni a fővárosban, de a film főszereplőjével, Timothée Chalamet-val még nem igazán futott össze senki, bár ő is ott volt a hónap első felében tartott Al Di Meola koncerten.

Három világsztár is meglátogatta a Budapesten koncertező Al Di Meolát
A világhírű gitárossal zenélt a színfalak mögött Jason Momoa, Oscar Isaac és Timothée Chalamet is.

Egészen mostanáig, Liptai Claudia ugyanis legújabb Instagram-posztjában a Szólíts a neveden Oscar-jelölt sztárjával pózol, így úgy tűnik, akár vele is össze lehet futni mostanában a fővárosban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Világsztárral menő fotózkodni. Aki ráadásul nagyon tehetséges. @tchalamet

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Máj 25., 2019, időpont: 1:05 (PDT időzóna szerint)

Nemcsak Liptai, hanem egy olvasónk is találkozott szombaton este a színésszel. Fruzsi azt írta nekünk, hogy a barátnőivel a La Bodeguitában voltak, fél tíz körül pillantották meg Chalamet-et, aki nagyon kedves és közvetlen volt, amikor odaléptek hozzá. Néhány mondatot beszélgettek angolul, majd maga a színész készítette el az áhított közös szelfit. Fruzsi hozzátette, utánuk néhány pillanattal tűnt fel a sztár mellett Liptai Claudia, nem sokkal később pedig Chalamet már távozott is a szórakozóhelyről.

Fotó: Facebook

A színész valószínűleg nemrég érkezhetett, a napokban ugyanis még Cannes-ban volt a Volt egyszer egy Hollywood premierjén, a filmfesztiválon készült fotók alapján.

Fotó: Antony Jones/Getty Images, Sony Pictures

Ő visszatérő vendég nálunk egyébként, tavaly már a körúton és készült róla fotó, a The King című film egy jelenetét forgatta akkor nálunk, most valószínűleg hosszabb ideig marad, így érdemes nyitott szemmel járni.

Budapesten fotóztak le az Oscar-díjra jelölt Timothée Chalamet
Amikor már egyre többen felismerték, beugrott egy taxiba.

Kiemelt kép: Gareth Cattermole/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik