Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Kétezer pasival feküdt le a nő, akinek van egy titka

Hétről hétre összegyűjtjük azokat az anyagainkat, amik egy éve ilyenkor a legtöbbeket érdekelt. Íme, az ehetiek.

Crystal Warren saját bevallása szerint úgy 2000 férfivel feküdt le, és azt tervezi a következő két év alatt eléri ez a szám a háromezret. Már ez eleve elég ütős egy terv, ugyanakkor történetében van még egy csavar.

Egy éve kötötte össze Meghan Markle és Harry herceg az életét, egy éve mondták ki a boldogító igent, amiről élő közvetítésünket itt olvashatja vissza:

Harry herceg és Meghan Markle kimondták az igent!
Mostantól a herceg és a volt amerikai színésznő házasok

Egy libanoni nő, Fatima Othman az utcán élt, sokan ismerték is, de csak látásból. Titkát azonban haláláig mindenki előtt őrizte. Méghozzá azt, hogy igazából kifejezetten vagyonos. Készpénzben és bankban is jókora összege volt.

Az utcán élt, pedig több mint 300 milliója volt a bankban
És volt nála csaknem 1 millió forint készpénz is.

Egy kínai férfi két éve vett egy kölyökkutyát a családjának. Először nem tűnt fel nekik semmi furcsa, az állat étvágyán kívül: egy nap egy doboz gyümölcsöt és két vödör tésztát evett meg. Aztán mikor már 110 kilós volt, és két lábon járt, a gazdiknak csak leesett, nem egy kutyát vettek magukhoz.

Két évig nem tűnt fel a családnak, hogy nem kutyát nevelnek a házukban
Szu Jun két éve vásárolt a családjának egy kölyökkutyát, először csak azon lepődött meg, hogy mennyit eszik. Egy doboz gyümölcsöt és két vödör tésztát

Végül pedig egy nő története következik, akit Kanadában nem engedtek be az egyik gyorsétteremben a vécéjére. A nő ezen nagyon felkapta a vizet, és a pult elé ürített, az eredményt pedig az alkalmazottakra dobta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik