Élet-Stílus

Videón, ahogy egy dühös nő az étterem padlójára kakil, majd az ürüléket a pincérekre hajítja (18+)

A kanadai nőt őrizetbe vették az eset után.

A kanadai rendőrség őrizetbe vett egy nő Langley városában, miután egy helyi étteremben letolta a nadrágját, és a vendéglő padlójára kakilt, majd a székletével megdobálta a dolgozókat – jelentette a helyi sajtó. A hétfőn történt esetről biztonsági kamerás felvétel készült, ami szerdán kezdett el terjedni az interneten, miután kikerült a LiveLeak oldalára.

A hangnélküli, felgyorsított felvételen látni lehet, ahogy a nő dühösen vitatkozik a Tim Hortons gyorsétterem-lánc pincéreivel, majd pár szalvétát vesz elő, letolja a nadrágját, és a padlóra ürít. Ezután fogja a végterméket, és az eladókra hajítja. Csakúgy, mint a szalvétákat, amikkel kitörölte a fenekét.

A dolgozókat azonnal rendőröket hívtak, akik a parkolóban fogták el a nőt – közölte a helyi sajtóval Langley város rendőrségi szóvivője. A meg nem nevezett nőt őrizetbe vették, majd egy bírósági idézéssel szabadon engedték. A hatóságok még nem döntötték el, hogy milyen vád alapján indítanak eljárást ellene.

A Tim Hortons közleményben reagált az esetre, amiből úgy tűnik, a nő azért lett ideges, mert nem engedték be a vécébe. A cég közlése szerint „a múltban tanúsított viselkedése”, valamint „a vendégek és a dolgozók biztonsága” miatt tiltották meg neki, hogy használhassa a mellékhelységet.

Szarral öntötte nyakon a szomszédasszonyt a féltékeny feleség
Garázdaság miatt állították elő a nagyecsedi rendőrök.

(Kiemelt Fotó:LiveLeak)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik