Szórakozás

Meghan hercegné apja is megszólalt a szülés kapcsán

Lánya majdnem minden kapcsolatot megszakított vele a hírek szerint, így csak egy hivatalos nyilatkozatot adott ki Thomas Markle unokája születése után.

Meghan hercegné születése kapcsán, apja, Thomas Markle is megszólalt, pontosabban kiadott egy közleményt, amiben érthetően örömét fejezte ki unokája megszületése miatt. A hercegné nem tartja kapcsolatot az apjával, aki egyébként otthagyta a családot, mikor Meghan még kicsi volt.

De nem ebből fakad a rossz viszony, hanem mióta Meghan bekerült a királyi családba, apja főként rémes nyilatkozataival hívta fel magára a figyelmet, illetve aprópénzért szolgáltatott ki fotókat Meghanékről a paparazziknak. Ezeket érthetően nem nézte jó szemmel a hercegné, és azóta nem beszél az apjával. A nyilatkozatban amúgy az áll:

Örömmel hallom, hogy minden jól ment, anya és fia pedig jól vannak. Büszke vagyok, hogy az unokám a brit királyi családba született, és biztos vagyok abban, hogy a brit koronát és a népet szolgálva nő majd fel, tisztességben, becsületben és méltóságban. Isten áldja meg őt, erőt és egészséget kívánok neki, és persze gratulálok csodás lányomnak, Meghannek és Harry hercegnek is. Isten áldja a Királynőt!

Valószínűleg ez is kevés lesz ahhoz, hogy a hercegné újfent szóba álljon apjával, aki legutóbb megint lenácizta vejét. Utóbbi születés-bejelentő nyilatkozatát itt szedtük ízekre:

Fogadjunk, nem figyelted, mi zajlott Harry herceg interjújánál a háttérben
Az újszülöttön kívül két másik tagot is megismertünk a királyi családból.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik