Szórakozás

Megszületett Meghan hercegné és Harry herceg gyereke

Megszületett az új royal baby, Harry herceg és Meghan hercegné gyereke

fiú lett.

A szülésnél ott volt Harry herceg is. A gyerek közel 4 kilóval született, reggel 5 óra 26 perckor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2019, időpont: 6:37 (PDT időzóna szerint)

A gyerek neve jelenleg hivatalosan Dumbarton grófja, hercegi rangot, pontosabban a királyi őfelsége megszólítást viszont csak akkor kaphatja meg, ha megadja azt neki dédanyja, II. Erzsébet királynő, ennek használatát ugyanis korlátozta V. György király még 1917-ben.

Meghan hercegné majdnem egy évvel az esküvőjük után, 2019. május 6-án, hétfőn hajnalban vonult kórházba. Harry herceggel 2018 októberében jelentették be, hogy gyereket várnak.

Ahhoz képest, hogy pár hete azt nyilatkozták, gyerekük születését titokban szeretnék tartani, gyorsan kiderült, hogy a hercegné kórházba vonult, illetve hogy meg is született a gyerek.

Hogy mikor derül ki a neve, az már más kérdés, erre valószínűleg még napokat kell várnunk. Katalin hercegné és Vilmos herceg négy napig nem jelentette be, hogy harmadik gyereküket Lajosnak fogják hívni, így simán lehet, hogy Harry és Meghan fiának nevére is legalább ennyit kell majd várnunk. A gyerek születéséről Harry herceg már nyilatkozott is a televíziónak. Azt mondta, valószínűleg még két napot kell várnunk a gyerek nevére.

Harry herceg már nyilatkozott is a gyerekről
Még nem döntötték el a nevét.

A leginkább persze mindenki egy fotóra vár, de bőven előfordulhat, hogy azt csak a névvel együtt kapunk.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik