Szórakozás

Fogadjunk, nem figyelted, mi zajlott Harry herceg interjújánál a háttérben

Tüzetesebben átnéztük a hivatalos nyilatkozat helyszínét.

Harry herceg büszkén állt ki a sajtó elé május 6-án, ő jelentette be ugyanis, hogy megszült Meghan, a gyerek fiú lett, két napon belül pedig meg is mutatják majd őket a világnak.

De figyelt valaki a háttérre? Illetve az ott zajló eseményekre?

A herceg Windsorban állt ki a sajtó elé beszámolni a dolgokról, a háttérben pedig felfedezhetünk egy istállót, az interjú alatt pedig két ló is megfigyelhető Harry mögött. Mindkettőnek van neve és persze névtáblája:

  • az egyikük Sir John, így hívták Diana hercegnő apját,
  • másikuk pedig George, neki van egy jellegzetessége, egy fehér pötty a fején.

Utóbbiról nincsenek pontos infók, de van a dolognak amerikai vonatkozása, ugyanisSir John a Kanadai Királyi Lovasrendőrség oszlopos tagja, akit a kanadai közbiztonságért felelős miniszter ajándékozott Erzsébet királynő 90. születésnapjára.

A herceg érthetően fülig érő vigyorral beszélt a gyerekről, de Sir John is egészen izgatottnak tűnt valami miatt, legalábbis nagyon bólogatott a fejével — ráadásul pontosan akkor, mikor a legfontosabb mondatok hangzottak el. Állítólag a fejrázás több mindenre is utalhat: az állat éhes, fáj valamije, jó a kedve.

Az interjú végén Harry hátrafordult a lovakhoz, és nekik is köszönetet mondott, valamint a Kutyák és Lovak magazin szerkesztői is dörzsölhették a tenyerüket, hiszen a közösségi média elolvadt a lovaktól:

Köszi, srácok!

A baba nevénél pedig állítólag erre van a legnagyobb esély:

A fogadóirodák szerint ez lesz Meghan és Harry gyerekének neve
Ennek biztosan örülne Erzsébet királynő.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik