Élet-Stílus

Meghan hercegné apja azt mondja, mivel soha nem öltözött be nácinak, ő sem rosszabb a királyi családnál

Némi kapaszkodást igényel a dolog, de Meghan hercegné apja, Thomas Markle konkrétan olyat nyilatkozott a Sunnak, amitől bizonyosan nem mostanában fognak kibékülni lányával. Nagyjából minden napra jut valami rettenetesen kínos nyilatkozat a hercegnére nézve, előbb mutatjuk a legcikibbeket:

Thomas Markle, a hercegné apja megint nem tudott csöndben maradni, ismét elővette a karácsonyi üdvözlőlapok és a kártyák kérdését:

Több száz kártyát kaptam a lányomtól, de még jegyzeteket is. Néha különleges alkalmakra, máskor csak mindenféle megjegyzéseket hagyott szét a házban. Még mindig van egy cetli a hűtőmön, amin az áll: ‘szeretlek, apa’. Minden nap megnézem. Még Valentin napra is kaptam tőle kártyát

— mesélte Markle, majd hatvanhetedjére is elpanaszolta a médiának, hogy az üzeneteire továbbra sem válaszol a lánya.

Vajon miért? Merülhet fel a kérdés.

Szót ejtett még Meghan hercegné és Katalin hercegné állítólagos rossz viszonyáról is, szerinte ki kellene békülniük, egyébként meg Katalin hercegnét jóval erősebb nőnek tartja lányánál.

Meghan és Katalin hercegné közt újra szent a béke
Karácsonykor megbeszéltek mindent.

Legutóbb a Los Angeles-i képviseleten keresztül küldött levelet lányának, melyben válaszokra kíváncsi, illetve azt is leírta benne: nem szabad, hogy lánya mindent elhiggyen, amit a sajtó lehoz. Most azonban képes volt megfejelni a dolgokat egy olyan kijelentéssel, amiről a brit királyi család talán soha nem akart már hallani:

Én soha nem fürödtem meztelenül a medencében

— utalt Markle Harry herceg nagy port kavaró esetére, mikor Las Vegasban lefotózták, amint pucéran fürdőzött a medencében, illetve azt is felelevenítette, mikor az ifjabb herceget náci egyenruhában kaptak lencsevégre:

Soha nem öltöztem például náci ruhába, ami azt is mutatja, a hercegek sem tökéletesek.

Ezek alapján várható, hogy Meghan hercegné és az apja egymás karjaiba borulnak hamarosan.

via GIPHY

 

Kiemelt kép: Steve Parsons – WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik