Szórakozás

„A meztelen melltartó kihozta belőlem a dominát, de a barátom utálta”

A news.com.au újságírója, Nadia Bokody kipróbálta azt a fehérneműszettet, amiről nemrégiben mi is írtunk; ami nagyon szexi, csupán pár szalagból áll, ami a mellbimbót és a nemi szerveket takarja, de drága és hordhatatlan.

Legalábbis erről írtak kommentelők, az ausztrál újságíró azonban személyesen is meg akart erről győződni. Arról írt, hogy ha még egy héttel ezelőtt kérdezik tőle, akkor biztos azt mondja, hogy a legfeleslegesebb komplikált dolog, amit csinált, az egy IKEA könyvespolc összeszerelése volt még 2013-ban.

Ma már más lenne a válaszom. Ma hezitálás nélkül azt kell, hogy mondjam, hogy a történelem egyik legbonyolultabb fehérneműjének a felvétele az (…) Azon kaptam magam, hogy küzdök a kapcsok és szalagok bonyolult rendszerével 320 dollár fejében, amit újságírói kutatás nevében adtam ki.

Szerinte ezzel a viselettel a fehérneműipar elérte, hogy úgy adjanak ki pénzt az emberek (320 ausztrál dollár úgy 64 ezer forint), hogy bármiféle anyagot adnának, amit viselni lehetne.

Szerencsére nem időre jár be dolgozni, mert akkor biztosan elkésett volna, csak azért, hogy a saját melltartója „pókhálójával” megbirkózzon reggel az öltözésnél.

15 perccel és több próbálkozással később, úgy döntöttem, hogy feladom, és elhalasztom a kísérletet egy másik napra, de akkor kinyílt a bejárati ajtóm.

A barátja volt az, aki otthon felejtette a pénztárcáját, Bokody pedig élt a lehetőséggel, és a segítségét kérte.

Így végül, újabb 10 perccel később csak sikerült felvennie a melltartót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés, Márc 20., 2019, időpont: 1:15 (PDT időzóna szerint)

A képzeletre keveset hagyó fekete műbőr szalagok miatt meglepően bujának éreztem magam. Egyhamar felbátorodtam a merész szexualitásomon, mintha kiszabadulna a rejtett domina énem, és hogy ott azonnal akarom a barátomat

– folytatta, de a barátja nem volt annyira lelkes.

Nem vagyok elragadtatva. Mármint, ne érts félre. Nagyon dögös vagy, de basszus, az a rengeteg szalag! Hogy juthatnék alájuk?

– kérdezte a férfi.

Ez a 22-es csapdája, amikor praktikus alsóneműt vennél fel a könnyű bejutás reményében, úgy, hogy elkerüld, hogy a saját nagymamádnak nézzél ki, vagy szexi legyél egy csipkés-szalagos fehérneműben, annak viszont a kibogozása kerül rengeteg időbe.

Így mindkettő végül azzal végződik, hogy elalszotok, még mielőtt szexre kerülne a sor

– írta cikkében Bokody, aki barátja elkedvetlenedése ellenére kiélvezte a pillanatot, és készített pár fotót magáról ebben a fehérneműben. Sőt, a nap további részében is magán hagyta.

A tudat, hogy valami igazán szexi rejlik a ruhám alatt, igazán önbizalom növelő. Ami ismét megerősített abban az elméletemben, hogy a nők igazából saját maguk miatt hordanak fehérneműt, és nem a férfiak miatt.

Bokody végül azzal fejezte be a cikkét:

Az igazat megvallva, a barátom akkor is vonzónak tart, ha egy zsákot húzok magamra. Egy 320 dolláros designer alsóneműszett nem igazán szükséges, hogy hangulatba jöjjön. Bár, mint kiderült, ha az a feladat, hogy levegye rólam, meglepően motiváltabb, mint bármikor, ha egy IKEA-bútor összeszerelésekor láttam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik