Szórakozás

Megkértük a feleségem szeretőjét, vegyen el minket

Eljegyezte egymást egy többszerelmű (poliamor) hármas egy vízalatti ceremónián, a házaspár Victoria Immervoll és Martin Thomsen kérte meg új párja, Nia Lange kezét január 7-én Costa Ricán – írta a Barcroft TV. A kérdést egy kőre írt üzenetben tették fel. Bár házasság a hármuk között nem lenne legális, azt tervezik, hogy a saját módjukon mégis összekötik az életüket.

A dán házaspár azután döntött úgy, nyitott kapcsolatban élnek, hogy Immervoll bevallotta férjének, ő vele és nőkkel is szeretne kapcsolatot.

Akkor kezdtek el érdekelni a nők, amikor Martin eljegyzett két évvel ezelőtt. Nem akartam elhagyni Martint, és nem is tudnám elképzelni az életemet nélküle. Szóval elmondtam neki, mert az igaz szerelem őszinte

– nyilatkozta Immervoll. Thomsen bele is ment, azzal a kikötéssel, hogy tapasztalatait mindig megosztja vele.

Egyszer ez mégis megbicsaklott, amikor Immervoll kapcsolatot alakított ki egy nővel Tenerifén. Ekkor az is felmerült, hogy mégsem köti össze az életét Immervoll és Thomsen, de aztán mégis összeházasodtak. A nő megszakította a kapcsolatot azzal a barátnőjével, de férjével abban maradtak, hogy továbbra is keresheti más nők társaságát.

Immervoll tavaly szeptemberben az Egyesült Államokban találkozott Langéval. Gyerekkorukból már ismerték egymást, Venezuelában ugyanazon a szigeten nőttek fel.

Nem gondoltam, hogy valaha is történik köztünk valami Vickyvel, ő csak egy barát volt, aki eljött meglátogatni. Tudtam, hogy házas, nekem meg még sosem voltak érzelmeim egy nő felé

– mondta Lange. Immervoll ezúttal őszinte volt férjével, aki beleegyezett a Langéval való kapcsolatába.

De aztán kiderült, a férfinek is szimpatikus felesége barátnője, és hogy ez fordítva is igaz. Hármasban utaztak már el Floridába és Puerto Ricóba, hogy megtapasztalják a hármasban való létet, pedig addig egyikük sem gondolta, hogy ez így lehetséges.

Egymásba szerettünk

– mondta Thomsen, aki feleségével megbeszélte, megkérik párjuk kezét. Aki igent is mondott, de egyelőre még nem tudnak együtt élni, Langét vállalkozása Miamiban, a házaspárt pedig munkája Dániában tartja. De még idén össze akarnak házasodni.

Azt is elismerik, nem mindig könnyű így hármasban lenni, főleg úgy, hogy mindhármuknak ez az első ilyen tapasztalata.

Olyan minden nap, mint egy edzőtábor. El tudom képzelni, hogy érezhetik magukat a tengerész katonák a kiképzésük alatt, érzelmileg és spirituálisan is

– mondta erről Thomsen, ahogy arról is beszélt, hogy sokszor kapnak furcsa pillantásokat, de nem zavarja őket.

Azért csináljuk ezt, mert szeretjük egymást. Időnként elég komplikált az egész. Elég bajom volt már akkor is, amikor egy nővel kerültem kapcsolatba, most meg kettővel

– tette hozzá a férfi.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik