Szórakozás

Nem Ariana Grande az egyetlen, aki hülyeséget varratott magára idegen nyelven

Január utolsó hetének egyik legszórakoztatóbb momentuma az volt, amikor kiderült, hogy Ariana Grande új tetoválása valójában nem azt jelenti, hogy 7 rings, vagyis hét gyűrű, ami új számának címe, hanem valójában egy kisméretű, japán BBQ sütő neve. Az énekesnő gyorsan próbált javítani a dolgon, aminek az lett a vége, hogy az eddigiek mellé felkerült egy szív és az a szó, is, hogy ujj. Szerencsére Grandénak nem kell nagyon rosszul éreznie magát, hogy hülyeséget varratott magára, mert ezzel nincs egyedül. Van még egy rakás celeb, akik nagyon idegen nyelven tetováltattak magukra értelmetlen dolgokat.

Britney Spears

Az énekesnő kétszer is hibázott. Először a csípőjére akarta odaírni egy kínai írásjellel, hogy „rejtélyes”, ám tetoválása valódi jelentése az, hogy „furcsa”. Másodszor a tarkójára varratta héberül az „Isten” szót, ezt viszont sikerült elírni, úgyhogy nem sokkal később el is távolíttatta azt.

Fotó: Lory Ayala/BuzzFoto/FilmMagic

Christina Aguilera

Amikor az énekesnő összejött Jason Bratmannel, a férfi monogramját tetováltatta karjára héberül, ami „JB” helyett leginkább 12-t jelentett. Ez mondjuk jól jött Aguilerának, amikor szakítottak.

Fotó: Alexandra Wyman/AMA2012/FilmMagic

David Beckham

A focista szanszkrit nyelven varratta alkarjára felesége, Victoria nevét. A tetoválást sikerült elírni, így abból végül „Vhictoria” lett.

Fotó: Robert Cianflone/Getty Images

Rihanna

Az énekesnőnek még a latin abc-vel is meggyűlt a baja. Az angol „rebellious flower” kifejezést (lázadó virág) tetováltatta magára franciául, aztán kiderült, hogy a „rebelle fleur” inkább azt jelenti, hogy viráglázadás.

Fotó: Philip Ramey/Corbis via Getty Images

Hayden Panettiere

Kissé ironikusra sikerült a színésznő tetoválása, ő ugyanis azt a kifejezést akarta magán látni, hogy „Élj megbánások nélkül”, méghozzá olaszul, ami úgy hangzik; „Vivere senza rimpianti”. Az utolsó szóba viszont egy i betűvel több került, így lett belőle rimipianti. Vajon megbánta?

Fotó: Gregg DeGuire/WireImage

Jennifer Lawrence

A színésznő a víz vegyjelét, vagyis azt varratta kézfejére, hogy H2O. Csakhogy a kettes nem alsó indexbe, hanem felső indexbe került. Erről annyit mondott később Lawrence egy interjúban, hogy nem ártott volna tetováltatás előtt rákeresni az írásmódra Google-ben.

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Justin Timberlake

Valójában nem, csak egy filmben rontották el a tetoválását, pedig ha igazi lenne, ez lenne a legkínosabb. Amikor a 2006-os Alpha Dog című filmben alakított egy drogdílert, a karján többek közt egy kínai írásjel díszelgett, ami állítólag azt jelenti: „jégkorcsolyázás”.

Fotó: Universal Pictures/Northfoto
Nem lennénk most a Shane Tusup bicepszén található tetoválás helyében
Nem ő az egyetlen celeb, aki szerelemből tetováltatott. Gyűjtés!

Kiemelt kép: Instagram/Ariana Grande

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik