Szórakozás

Ariana Grande máris kijavíttatta elrontott tetoválását

Az énekesnő jó ötletnek tartotta japán karakterekkel magára tetováltatni új száma, a 7 rings címét. A baj csak annyi, hogy Ariana Grande nem beszéli a nyelvet és nem is olyan egyszerű, mint azt gondolta volna. Így hamar kiderült, – miután megmutatta az elkészült tetoválást – hogy nem egészen az olvasható a tenyerén, amit szeretett volna. Az írásjelek ugyanis egy kisméretű japán BBQ sütő nevét jelentik.

Miközben az internet népe nagyon belemerült volna a cikizésbe, Grande közölte, hogy tisztában van azzal, hogy kimaradt néhány karakter, de nagyon fájt már a keze, ezért hagyták abba. Egy nappal később mégis úgy döntött, hogy kijavíttattja a bakit. Még egy japán barátjával is konzultált az ügyben.

Valamivel jobb. Köszönöm a tutoromnak a segítséget és az orvosomnak a lidokain injekciót (nem vicc). Nyugodj békében kicsi grill. Hiányozni fogsz, kedveltelek

– írta Ariana Grande.

A legszomorúbb a történetben, hogy az új kiegészítés rossz helyre került, így továbbra sincs értelme az egésznek, csak a BBQ sütő mellett, most már az ujj kifejezés is olvasható.

(Buzzfeed)

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for iHeartMedia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik