Szórakozás

Dietz Gusztáv szerint Curtisnek könnyebb lesz lejönnie a drogról, mint annak idején neki

Laky Zsuzsi férje jó barátságban van Curtissel és családjával, ezért segíteni akar a rappernek a leszokásban. Ráadásul egykori függőként van is rálátása a dologra. Dietz Gusztáv szerint azonban nem kell elzárkóznia a világ elől, hogy letegye a drogot.

Curtis újabb bejelentést tett
Elmondta, hogy mennyi ideig tart a kezelése.

Nem kell neki rehab. A kokain egy teljesen más típusú drog, mint a heroin. A heroinnal egyedül maradsz, nem kell, hogy társaságod legyen. A kokain extrovertálttá tesz, könnyebbe nyit a közönség felé, de sem a fizikai, sem a pszichés elvonása nem olyan erős, mint a heroinnak. A másik az, hogy Curtisnek van útja, nem kell újraépítenie az egész életét. Egyszerűen csak pontot kell tennie a dolog végére. Azt gondolom, hogy ő ezen nagyon könnyen túl tud lenni. Nem mondom, hogy nem kell hozzá orvosi és gyógyszeres segítség, de nem kell ezért őt egy évre bezárni sehova

– mondta a küzdősportoló, aki 10 évig használt heroint. Többször visszaesett, sőt egy alkalommal újra is kellett éleszteni, végül a sport jelentette számára a kiutat.

Én többször is visszaestem. Nem volt semmi motivációm, nem volt semmi, ami miatt tisztának kellett volna lennem. Mindegy volt, hogy drogozom vagy nem drogozom, mert tróger voltam így is úgy is.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik