Szórakozás

Keanu Reeves 27 éve úgy vette el Winona Rydert, hogy nem is tud róla

Jól elszórakoztatja magát Keanu Reeves és Winona Ryder, ezt pedig szívesen megosztják rajongóikkal is. Történt ugyanis 1992-ben, hogy Francis Ford Coppola rendezett egy horrorfilmet Drakula címmel, a film utolsó perceiben pedig összeházasodik a két főszereplő, Reeves és Ryder. A színésznő pár hónapja diskurált erről egy kicsit:

Keanu tényleg feleségül vett a Drakulában. Istenre esküszöm, házasok vagyunk a való életben is. Francis Ford Coppola egy valódi, román papot kért fel a felvételre, ő pedig végig is csinálta az egészet. Szóval úgy gondolom, tényleg házasok vagyunk.

Keanu Reeves nem rég a Talk Monday című műsorban beszélt az esetről. A műsorvezető neki is szegezte a kérdést, hogy akkor elvette-e Winona Rydert vagy sem?

Winona szerint igen. Évente egyszer kapok is egy évfordulós üzenetet tőle, hogy ‘helló, férjem!’

— nevetgélt a színész. Majd folytatta:

Egészen addig nem is hittem neki, míg kapcsolatba nem lépett Coppolával, aki elmagyarázta, hogy igen, tényleg egy igazi pap adott minket össze, szóval ez valóságos és elég félelmetes is

— humorizált újabbat az 54 éves Keanu Reeves. Egyébként nem ez az első hasonló ügy Reeves körül, pár hete Sandra Bullock fejtegette, mennyire belebolondult a színészbe egy forgatás alatt.

Sandra Bullock úgy belezúgott Keanu Reevesbe, hogy alig tudott miatta forgatni
Mindez 25 éve, a Féktelenül forgatásán történt.

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik