Kultúra

Sandra Bullock úgy belezúgott Keanu Reevesbe, hogy alig tudott miatta forgatni

Bármily hihetetlen, lassan 25 éves lesz a Féktelenül, az akciófilm, ami sztárt csinált Sandra Bullockból. Ha valaki nem emlékszik, a sztori nagyjából annyi, hogy egy gonosz ember elrejt egy bombát a Los Angeles-i helyijáraton, így a riadt és végtelenül bájos Bullocknak órákig kell vezetnie árkon-bokron keresztül a buszt, hogy elkerülje a robbanást. Ebben az ámokfutásban a Keanu Reeves által alakított fiatal és veszettül jóképű rendőr segít neki, aki végül puszta kézzel intézi el a terroristát, ahogy azt egy fiatal és veszettül jóképű rendőrtől várjuk.

Épp erről, Reeves jóképűségéről emlékezett meg Bullock Ellen DeGeneres talk show-jában, ahol az évforduló alkalmából azt is elárulta: kemény volt a forgatás, mert annyira bele volt zúgva partnerébe, hogy annak elég volt csak rápillantania, és ő máris idétlen nevetgélésben tört ki. Ennek ellenére, vagy talán épp ezért, nem lett semmi köztük.

Sosem randiztunk. Gondolom, volt valami bennem, ami nem tetszett neki

– mondta Bullock, visszautasítva a műsorvezető jóindulatú felvetését, hogy Reeves esetleg félt kikezdeni vele, Amerika kedveskéjével. A nosztalgikus retrobulvár műfajába tartozó beszélgetést itt lehet megnézni:

Kiemelt kép: Europress

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik