Kultúra

Keanu Reeves titokban évek óta gyerekkórházakat támogat dollármilliókkal

Nem minden szuperhős visel köpenyt, ugye.

Keanu Reeves régóta ismert arról, hogy nem PR fogásként jótékonykodik, fotósok és újságírók kereszttüzében, hanem csak úgy csendben, mert fontosnak gondolja, milliós összegekkel. És dollárban a millió bizony nem kis nagyságrend. Mindezt egy jótékonysági alapítványon keresztül teszi, mely rákkutatási projekteket, kórházak gyerekgyógyászati részlegeit és hasonló kezdeményezéseket segít.

A dolog persze nem új info, sokat cikkeztek már arról, hogy Keanu Reeves tragikus élete ellenére hírnevét és vagyonát mennyi pozitív kezdeményezésre fordítja – csak épp most a Ladbible előszedett egy tucat jótettet, amit Keanunak köszönhetünk. A rákkutatás és a gyerekkórházak mellett egyebek közt olyan hokijátékosokat támogat, akik gerincsérülést szenvedtek – merthogy gyerekként Keanu hokikarrierről álmodozott. Reevest nemsokára a Toy Story 4-ben, nos, hallhatjuk, mármint ha eredeti nyelven nézzük majd a filmet. Legutóbb pedig egy szokatlan love storyban volt látható, mi remekül szórakoztunk a filmen.

Ilyen szürreális szerelmes filmet még biztosan nem látott
A kiégett, szarkasztikus, kellemetlen nyomiknak is jár a szerelem – és a szerelmes film is, és most meg is kapták. Nagyon bizarr film a Végállomás: esküvő, de remekül szórakoztunk rajta. Kritika.

Kiemelt kép: Getty Images /  Gary Gershoff/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik