Szórakozás

Kendall Jenner elbénázott szponzorbejelentésétől kiakadtak a rajongói

Minden szombaton kezdődött, amikor a Kardashian-klán vezetője, Kris Jenner a következőt tweetelte:

Mindenképpen nézzétek Kendall Jenner Twitterét vasárnap este, hogy rágyertek, miről is beszélek, és készüljetek fel, hogy meg lesztek hatódva.

Ezt pedig olyan hashtagekkel kísérte, mint légy a változás, oszd meg a sztoridat, változtasd meg a párbeszédet, büszke anyuka, végre egy megoldás, és hasonló, nagy dolgot sejtető kifejezések. A rajongói pedig valami egészen nagy bejelentésre számítottak ezek alapján, mert látszólag elfelejtették, hogy a Kardashianokról van szó. A nagy drámai felvezetés mindössze azért volt, mert vasárnap este Kendall Jenner bejelentette, hogy egy kozmetikai céggel kötött szponzorszerződést.

A nagy személyes bejelentése mellé pedig az volt, hogy régóta küzd pattanásokkal és végre talált egy szert, ami eltűnteti, úgyhogy büszkén lesz a nagykövete a terméknek. Ezt természetesen a rajongók nem fogadták jól. Elárasztották a Twittert az ezen kiakadó emberek, többet azt is kétségbe vonták, hogy a sztár használja egyáltalán az adott terméket, mert túl gazdag hozzá.


Ugyanakkor felmerült a kérdés, mi másra számítottak a Föld legkapitalistább családjától, mint azt, hogy újabb dolgot akarnak eladni nekik.

Kiemelt kép: James Devaney/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik