Szórakozás

Egy brit cég szabadnapot ad az alkalmazottainak, hogy MASZTURBÁLJANAK

Egyes munkáltatók kifejezetten kedvtelenül adnak szabadnapot a dolgozóiknak, van viszont egy olyan brit vállalat, ami kifejezzen ösztönzi erre őket, mégpedig hogy azon

maszturbáljanak.

A LELO UK –, ami talán nem is meglepő, egy „szexszel és intimitással” foglalkozó cég – engedélyezi a munkavállalóknak, hogy „önszeretet napokat” vegyenek ki. Arra ösztönzik őket, hogy telítődjenek a szexualitással és legyen jó pár orgazmusuk. Nem jófejségből, hanem mert azt gondolják, hogy ettől boldogabbak, kevésbé stresszesek és produktívabbak lesznek a dolgozóik.

És nem csupán hasraütés szerűen jutottak ezekre a megállapításokra: 2000 brit állampolgárt kérdeztetek meg arról, hogy mi teszi őket boldogabbá. 78 százalékuk azt válaszolt, hogy az orgazmus, akár van ehhez partnerük, akár nincs. 66 százalékuk szerint pedig a hatékony munkavégzésükben is segít. 40 százalékuk egy orgazmus hatása akár öt napig is kitart boldogságukra, teljesítőképességükre is.

A LELO UK szóvivője, Rachael Nsofor a Mirrornak nyilatkozva azt mondta:

Szexuálisan kiteljesedni és elégedettnek lenni, valami olyan, amit mi, a LELO UK-nél úgy érzünk, hogy alapvető emberi jog és teljesen ingyenes.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik