Szórakozás

X-Faktor: Ismerős arcok tűntek fel az újabb válogatón

Túl vagyunk a tehetségkutató idei szériájának harmadik válogató adásán, ahol ez alkalommal is vegyesen voltak jó és igazán borzasztó énekesek. Főleg utóbbiak…

Itt az X-Faktorban mikrofont dobáló lány új videoklipje
Miriam közben mémesedett, és az is kiderült, hogy tényleg létezik albuma, illetve volt már saját koncertje.

Első körben jöttek azok, akik mindent meg akartak magyarázni és vitába szálltak a zsűrivel. Az újpesti Lakatos Attila művésznevén Black Felon eleve úgy érkezett, hogy ő egyedül Gáspár Laci véleményét fogadja el, a többiek maximum meghallgathatják, mert úgysem értenek a zenéhez. Így ByeAlex nagyon kihúzta nála a gyufát, amikor közölte, hogy nem trap amit csinál, hiába hiszi annak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés, Okt 20., 2018, időpont: 11:09 (PDT időzóna szerint)

Őt követte a kéttagú Public Smokers, akik arra a kérdésre, hogy milyen zenét játszanak, csak annyit mondtak, hogy “jót”. A Denevér című saját daluk azonban nagyon nem volt jó, annak ellenére sem, hogy a frontember szerint ez egy zúzós, bugyiszaggató nóta volt. Vörös Renátó már a véleményezést sem várta meg a leintése után, de az őt követő Agott Hajnalka sem volt kíváncsi a mentorok mondandójára. Merthogy szerinte elfelejtették, hogy honnan indultak.

Az etap zárásaként megérkezett a Bikinis D. Nagy Lajos eltitkolt fiaként bemutatkozó, Martonosi Csaba, aki nagyon hosszú és nagyon rossz dumával lépett színpadra és habár saját bevallása szerint sincs tehetsége, bízott benne, hogy a genetikája miatt ByeAlex belőle is sztárt tud csinálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés, Okt 20., 2018, időpont: 11:28 (PDT időzóna szerint)

A következő körben sem jöttek jó énekesek. Gáspár Laci nagyon megunta a rossz szériát és néhány másodperc után mindenkit elküldött. A sort a 42 éves Balogh Janó törte meg, akit Gáspár az idei legjobbnak nevezett. A felfelé ívelés azonban itt meg is állt és elindult a trollvonat.

Megérkezett Beck Szabolcs, aki állítása szerint táncos (de maximum önjelölt…), aki életében először az X-Faktorban énekelt közönség előtt. Hiába volt büntető az előadás, Gáspár és Puskás felmentek hozzá a színpadra, hogy fiúcsapattá egészítsék ki. A szavazáskor három igennel ment tovább, mert Puskás továbbengedte. Nem értette, hogy a töbiek csak viccből adtak igent.  De ezután nem volt megállás: Puskást tovább tesztelte a többi mentor és ő a legtehetségtelenebb versenyzőknek is zöld utat adott. Így ment tovább például  az 57 éves Erzsó is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés, Okt 20., 2018, időpont: 12:11 (PDT időzóna szerint)

Az ózdi Szalontai Dávid alias Szali saját rapp dalával érkezett és habár az X határozottan nem benne van, a mentorok mégis megszórták igenekkel a szövege miatt.

Másfél órányi rettenet után, végre fellélegezhettünk, mert jöttek a valóban tehetséges emberek, akik között ráadásul több ismerős arc is felbukkant. Kezdésnek a tavaly mentális állapota miatt önként távozó Nagy Krisztián jelent meg, aki egy bocsánatkéréssel kezdte idei szereplését. Gáspár Laci még néhány könnycseppet is hullajtott, annyira meghatódott. Szerinte ő lesz az idei nyertes, de Puskás szerint tavaly kellett volna élnie a lehetőséggel. Ennek ellenére persze négy igennel jutott tovább.

Őt követte néhány ígéretes zenekar, közülük két fiatal fiú, a Stolen Beat hagyott nyomot, akik Majka és ByeAlex formációjának, a Senkise-nek a közös dalát hozták akusztikus feldolgozásban.

Majd megjelent Nagy Apolka, akit legutóbb még az Éden Hotelben láthattunk, de most már énekesnő szeretne lenni. Az adást a szlovákiából érkező Klaudia Radiczva zárta, aki állótapsot kapott.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik