Szórakozás

Itt az X-Faktorban mikrofont dobáló lány új videoklipje

Egy YouTube-vlogger osztot meg oldalán egy videót, ami Rónai Judit Miriamról, vagyis arról a lányról szól, aki az X-Faktor legutóbbi válogatójának felvételén hozzávágott egy mikrofont Radics Gigihez.

X-Faktor: Radics Gigihez hozzávágta a mikrofont az egyik induló
Ha egy kicsit távolabb dob, akár csúnya baleset is lehetett volna a vége.

A Bennszülött Bálna néven videozó srác a videó elején arról beszél, hogy ő korábban az idei Eurovíziós dalfesztiválon is induló AWS tagja volt, és tíz évvel ezelőtt, amikor még az együttesben játszott, felléptek valahol a mikrofondobáló lány elő-zenekaraként. A srác szerint a lány akkor még szőke volt és pár kilóval kevesebb, ezért ismerte fel nehezen őt az X-Faktor mostani válogatóján, de arra határozottan emlékezett, hogy már azon a koncerten is azt az albumot osztogatta mindenkinek, amit az X-Faktor mentorainak is odaadott, még mielőtt összeveszett volna velük. Vagyis az énekesnő nem hazudott a mentoroknak, tényleg létezik egy albuma, és valóban voltak fellépései.

A 2008 márciusában kiadott lemezt az Amazonon meg is lehet vásárolni.

Fotó: Amazon

Miriam egyébként ha nem is pont így tervezte, végül mégis ismert lett, ugyanis alakításának köszönhetően sikerült mémesednie – egy Facebook-eventben már azt követelik, hogy a lánynak legyen nagykoncertje a 2019-es Sziget-fesztiválon.

Sőt, itt meg lehet nézni az énekesnő új, Sex című videóklipjét is:

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik