Szórakozás

Khloé Kardashian nem tűri, ha kislányát bőrszíne miatt kritizálják

A legtöbb anyához hasonlóan, Khloé Kardashian sem hagyja senkinek, hogy kislányát bántsák, főleg nem akkor, ha ez egy olyan dolog, amiről a közel hat hónapos True gyakorlatilag egyáltalán nem tehet.

Kardashian Twitter-oldalán közölt egy bejegyzést, amelyben arról ír, mennyire zavarja a tény, miszerint a negatív kommenteket írók legtöbbje szinte egyből törli hozzászólását, amint esetleg megvédené kislányát.

Nem tetszik a tény, hogy az embereknek joguk van kommentelni a lányom bőrszínéről, de amint kedvesen visszaírok és dicsérem őt, akkor a hozzászólásokat törlik. Ha van bátorságod posztolni a utálatos kritikádat, akkor kérlek, engedd meg a másiknak, hogy védekezzen vagy visszaírjon

– írta bejegyzéséhez a sztár, aki egy másik posztban azt is hozzátette, hogy büszke mindenkire, aki elég magabiztos ahhoz, hogy tudja, kicsoda is ő valójában.

Meg kell tanulnunk dicsérni az összes bőrtónust és etnikumot. A szépségünk a különbségeinkben van. Nagyon sokat tanulhatunk. Büszke vagyok minden emberre, aki elég magabiztos ahhoz, hogy az legyen aki. A harmincas éveimben járok és szerintem én csak most találom meg ezt a magabiztosságot, szóval türelmes vagyok másokkal

– tette hozzá Kardashian.

Kiemelt kép: Instagram/@khloekardashian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik