Szórakozás

Csak egy napra Kardashiannek akarta érezni magát az esküvőjén, erre tönkrement az élete

Mesés esküvőt képzelt el magának egy menyasszony, de ehhez a vendégeknek is mélyen a zsebükbe kellett volna nyúlniuk. Fejenként 1500 dollárt, vagyis 400 ezer forintot kellett volna fizetniük, de ezt a legtöbben megtagadták.

A kanadai Susan és gyerekkori szerelmének 13 millió forintba került volna a nagy nap, de végül négy nappal előtte lemondták, mert nem tudták volna kifizetni a számlákat.

Az egygyermekes Susan ráadásul eléggé felhúzta magát, és egy hosszú Facebook-posztban akadt ki a rokonokra, barátokra, amiben azt is bejelentette, hogy ő és vőlegénye szakítottak „néhány újabb és helyrehozhatatlan probléma miatt”.

Kifejezetten pénzt kértünk ajándékba. Hogy tudjuk megtartani álmaink esküvőjét a megfelelő pénzügyi alapok nélkül? Annyi mindent feláldoztunk, és csak 1500 dollárt kértünk a vendégektől. Ez a legtöbb vendégünknek kurvára nem volt egyszerű. Pedig tisztáztuk, ha nem tudsz hozzájárulni, akkor nem hívunk meg az exkluzív esküvőnkre.

– írta a menyasszony a bejegyzésében, aki még azt is hozzátette, hogy egy médium mondta nekik, hogy válasszák a legdrágább esküvőt, amit el tudnak képzelni. Ők pedig így is tettek, és nem érti, miért voltak képtelenek rendesen hozzájárulni a meghívottak ehhez, hiszen csak nyolcan tettek így, még a barátja családja és a tanúja, a legjobb gyerekkori barátja is visszalépett.

Emberek komolyan, mi az az 1000 dollár? Mi az az 1500 dollár? Tényleg nem túl sok.

– folytatta a dühkitörését Susan.

Közösségi gyűjtést is indítottak, de ott is csak 250 dollár jött össze, amire a nő elkezdett üvöltözni a fáradtságtól a vőlegényével. A férfi, mentve a menthetőt, felvetette, hogy menjenek el Las Vegasba, és ott keljenek egybe.

Beleröhögtem a pofájába, de halál komolyan mondta.  Ő azt az olcsó vegasi esküvőt akarta. Mi a fasz? Teljesen elment az esze?

– loholta magát tovább bele a menyasszony, aki elmondása szerint ekkor pánikrohamot kapott. Felhívta erre a tanúját, aki szintén egy fapados esküvőt ajánlott fel, így vele is összeveszett.

Én csak egy napra Kardashiannak akartam magam érezni, aztán élni a normális életet.

Az üzenetét végül azzal fejezte be, hogy most elmegy két hónapra Dél-Amerikába hátizsákos turistának. Az üzenet azonnal nagy karriert futott be a Redditen, sokan el se akarják hinni, hogy valódi a történet mögötte. Aztán felbukkant egy hozzászóló, aki Susan unokatestvérének vallotta magát – írta a Daily Mail.

Ő állítja, hogy 15 perc után Susan törölte az üzenetet és a Facebook-profilját is, ahol az ismerősei is azt írták, hogy teljesen elment az esze, ha ezt komolyan gondolja.

Azt is hozzátette, hogy Susan egyébként kedves, de valamiért teljesen begőzölt az esküvője miatt. Szerinte a nő nem megy el Dél-Amerikába, hiszen még sose lépett ki az Egyesült Államok területéről, ezért nem is hagyja itt a fiát.

Kiemelt kép: Thinkstock, illusztráció

Ajánlott videó

Olvasói sztorik