Szórakozás
Beautiful and stylish bride in wedding dress in Studio on grey textured background. young woman with a disappointed face

Csak egy napra Kardashiannek akarta érezni magát az esküvőjén, erre tönkrement az élete

24.hu
24.hu

2018. 08. 27. 10:51

Mesés esküvőt képzelt el magának egy menyasszony, de ehhez a vendégeknek is mélyen a zsebükbe kellett volna nyúlniuk. Fejenként 1500 dollárt, vagyis 400 ezer forintot kellett volna fizetniük, de ezt a legtöbben megtagadták.

A kanadai Susan és gyerekkori szerelmének 13 millió forintba került volna a nagy nap, de végül négy nappal előtte lemondták, mert nem tudták volna kifizetni a számlákat.

Az egygyermekes Susan ráadásul eléggé felhúzta magát, és egy hosszú Facebook-posztban akadt ki a rokonokra, barátokra, amiben azt is bejelentette, hogy ő és vőlegénye szakítottak „néhány újabb és helyrehozhatatlan probléma miatt”.

Kifejezetten pénzt kértünk ajándékba. Hogy tudjuk megtartani álmaink esküvőjét a megfelelő pénzügyi alapok nélkül? Annyi mindent feláldoztunk, és csak 1500 dollárt kértünk a vendégektől. Ez a legtöbb vendégünknek kurvára nem volt egyszerű. Pedig tisztáztuk, ha nem tudsz hozzájárulni, akkor nem hívunk meg az exkluzív esküvőnkre.

– írta a menyasszony a bejegyzésében, aki még azt is hozzátette, hogy egy médium mondta nekik, hogy válasszák a legdrágább esküvőt, amit el tudnak képzelni. Ők pedig így is tettek, és nem érti, miért voltak képtelenek rendesen hozzájárulni a meghívottak ehhez, hiszen csak nyolcan tettek így, még a barátja családja és a tanúja, a legjobb gyerekkori barátja is visszalépett.

Emberek komolyan, mi az az 1000 dollár? Mi az az 1500 dollár? Tényleg nem túl sok.

– folytatta a dühkitörését Susan.

Közösségi gyűjtést is indítottak, de ott is csak 250 dollár jött össze, amire a nő elkezdett üvöltözni a fáradtságtól a vőlegényével. A férfi, mentve a menthetőt, felvetette, hogy menjenek el Las Vegasba, és ott keljenek egybe.

Beleröhögtem a pofájába, de halál komolyan mondta.  Ő azt az olcsó vegasi esküvőt akarta. Mi a fasz? Teljesen elment az esze?

– loholta magát tovább bele a menyasszony, aki elmondása szerint ekkor pánikrohamot kapott. Felhívta erre a tanúját, aki szintén egy fapados esküvőt ajánlott fel, így vele is összeveszett.

Én csak egy napra Kardashiannak akartam magam érezni, aztán élni a normális életet.

Az üzenetét végül azzal fejezte be, hogy most elmegy két hónapra Dél-Amerikába hátizsákos turistának. Az üzenet azonnal nagy karriert futott be a Redditen, sokan el se akarják hinni, hogy valódi a történet mögötte. Aztán felbukkant egy hozzászóló, aki Susan unokatestvérének vallotta magát – írta a Daily Mail.

Ő állítja, hogy 15 perc után Susan törölte az üzenetet és a Facebook-profilját is, ahol az ismerősei is azt írták, hogy teljesen elment az esze, ha ezt komolyan gondolja.

Azt is hozzátette, hogy Susan egyébként kedves, de valamiért teljesen begőzölt az esküvője miatt. Szerinte a nő nem megy el Dél-Amerikába, hiszen még sose lépett ki az Egyesült Államok területéről, ezért nem is hagyja itt a fiát.

Kiemelt kép: Thinkstock, illusztráció

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Kijini Primary School students learn to float, swim and perform rescues on Tuesday, October 25, 2016 in the Indian Ocean off of Mnyuni, Zanzibar.
—
Daily life in the Zanzibar Archipelago centers around the sea, yet the majority of girls who inhabit the islands never acquire even the most fundamental swimming skills. Conservative Islamic culture and the absence of modest swimwear have compelled community leaders to discourage girls from swimming. Until now.

For the past few years, the Panje Project has made it possible for local women and girls to get into the water, not only teaching them swimming skills but aquatic safety and drowning prevention techniques. The group has empowered its students to teach others, creating a sustainable cycle. Students are also provided full-length swimsuits, so that they can enter the water without compromising their cultural and religious beliefs.

While the wearing of full-length swimsuits may be seen as subjugation, donning one in order to learn a vital life skill, which has long been and would otherwise be forbidden, is an important first step toward emancipation. Education — whether it be in or out of the water — serves as a springboard providing women and girls the empowerment and tools with which to claim their rights and challenge existing barriers.

The rate of drowning on the African continent is the highest in the world. Still, many community leaders have yet to warm up to the idea of women and girls learning to swim. The swimming lessons challenge a patriarchal system that discourages women from pursuing things other than domestic tasks. It is this tension of the freedom one feels in and under water juxtaposed with the limitations imposed upon Zanzibari women that is at the heart of this series.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.