Szórakozás
sunset in blue sky over asphalt road

Csecsemő mászott az úttest kellős közepén

24.hu
24.hu

2018. 09. 25. 08:29

Nem hitt a szemének a sofőr.
Korábban a témában:

A New Jersey államban élő Cory Cannon valami nagyon furcsát vett észre az úttesten, amikor a hétvégén Lakewoodban közlekedett céges autójával.

Először azt hittem, hogy egy játékbaba, de aztán megmozdult

nyilatkozta a kocsi vezetője, aki azonnal kiszállt a járműből, és megállította a forgalmat. Lefotózta a babát, majd értesítette a rendőrséget.

Nem sokkal később a helyszínre ékezett egy felnőtt, akiről kiderült, hogy a tíz hónapos csecsemő szüleinek szomszédja, és végül Cannon társaságában hazavitte a babát.

A sofőr arra gyanakodott, hogy a csecsemő valahogy elszökhetett otthonról, és a rendőrség azóta megerősítette gyanúját: a bizarr esetet az okozta, hogy a kisbaba egyik testvére nyitva felejtette a lakás bejárati ajtaját, így a tízhónapos gyerek akadálytalanul juthatott ki az úttestre.

Az egyik szomszéd elmondása szerint a gyerekeiket imádó családról van szó, és nagyon rossz érzés olvasnia az őket gyalázó kommenteket a közösségi oldalakon.

A gyermekvédelem mindenesetre vizsgálatot indított az ügyben.

 

via nj.com; kiemelt kép: Thinkstock (illusztráció)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.