Szórakozás

Mióta csak pizzát és hamburgert eszik, 90 kilót fogyott

A kaliforniai apukának nem vált be a hagyományos diéta, kipróbált valami mást.

Anthony Brownt korábban egyáltalán nem zavarta, hogy túlsúlyos. A riverside-i (Kalifornia állam) fiatal apuka saját bevallása szerint 13 éven át napi körülbelül 8000 kalóriát vitt be a szervezetébe. Akkor jött rá, hogy érdemes lenne legalább megmérnie a súlyát, amikor lánytestvéréről kiderült, hogy cukorbeteg.

Anthony kölcsönkért egy 170 kilóig skálázott mérleget, ami azonban csak hibaüzenetet írt ki, amikor ráállt. Ennél tehát biztos, hogy többet nyomott.

Ez volt az a pillanat, amikor elhatározta, hogy életmódváltásba kezd.

Ahogy ilyenkor szokás – és ahogy a szakemberek tanácsolni szokták – leginkább zöldségek és sovány húsok fogyasztására állt át, az eredmény azonban elmaradt: a kilók csak nem akartak eltűnni.

Aztán Anthony taktikát váltott: kitalálta, hogy csak olyasmit fog enni, amit szeret – és ez nála sajnálatos módon leginkább a gyorséttermek választékát jelenti – viszont nagyon odafigyel, hogy ne lépje át a napi 2000 kalóriát.

Innentől kezdve nagyjából pizza, hamburger és sült krumpli alkotja az étrendjét, persze csak visszafogottan, emellett minden nap egy órát konditeremben tölt. Szigorúan egy órát, egy perccel sem többet.

Az eredmény: két év alatt testsúlyának körülbelül felét leadta, ma 87 kilót nyom.

Hogy a speciális fogyókúrával és a napi 1 óra edzéssel milyen testalkata lett, alább látható. De azért nem mernénk állítani, hogy mindenkinek működne a dolog.

 

via Mirror, LadBible, kiemelt kép: Wikipedia/Len Rizzi

Nagyon fura ez az előtte-utána fotó
Testépítőből testszerető lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik