Élet-Stílus

Nagyon fura ez az előtte-utána fotó

Testépítőből testszerető lett.

Csak a Facebookon több mint 150 ezer like (és akkor még nem számoltuk bele az Instagramot) virít Jolene Jones egyik fotója alatt. A Kalispellben (Montana állam) élő 26 éves nő egy előtte-utána típusú képpárt töltött fel: az első kép még a bodybuilder korszakából látható, a másodikon pedig mostani önmagát mutatja meg.

De előbb még felvillantjuk, hogy nézett ki a lány annak idején:

Jolene akkor minden áldott nap két órát töltött a konditeremben, az ételeket patikamérlegen mérte ki, és minden vacsorára brokkolis csirkét evett. A testépítést akkor hagyta abba, amikor edzője azt javasolta, hogy adjon le további 13 kilót.

Ehelyett most 11 kilóval nehezebb, mint akkor. Viszont sokkal boldogabb.

És most mutatjuk az említett képet, kiemelve a hozzá írt bejegyzés legfontosabb mondatait:

Testépítőből testszerető lettem. Ez nem egy tipikus előtte-utána fotó. (…) Úgy is mondhatnám, hogy megtaláltam önmagam, és rájöttem, hogy az életben lehet egynél több hobbim is, legyen az hegymászás vagy sörözés a haverokkal.

A kockahastól nem voltam boldog. Sosem voltam elég jó, mindig fejlődnöm kellett.

Ma elmentem raftingolni a barátaimmal és élveztem az ételt, amit a korábbi önmagam nyálcsorgatva nézett volna, de hozzá sem mert volna érni.

A tested szó szerint az egyetlen, ami az egész életedet végigkíséri, az értéked és az örömöd pedig nem attól függ, hány kilót tudsz megemelni vagy hány kilót mutat a mérleg.”

 

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik