Szórakozás

Az internetezők összefogtak, hogy lebuktassanak egy hűtlen srácot

De sikerült? Igen.

Na, ez tipikusan olyan történet, ami az internet előtti időkben elképzelhetetlen és értelmezhetetlen lett volna.

Augusztus 25-én szombaton egy texasi lány (annyit tudunk róla, hogy AW a monogramja) Dallasban, egy mexikói kaját áruló standnál meghallotta, amint egy srác azzal menőzött a barátjának, hogy amióta ismét a Baylor egyetemre jár, milyen sokszor megcsalta Hannah nevű barátnőjét.

AW nem sokat teketóriázott, kiírta a Twitterre, hogy

Kedves Hannah, te, aki ápolónő-képzőbe jársz Dallasban: ma reggel a tacósnál meghallottam, hogy a barátod arról beszélt, milyen sokszor megcsalt téged, amióta visszatért a Baylorre. Ő egy szemétláda, rúgd ki.

És akkor az történt, ami ilyenkor szokott: a twitterezők összefogtak, hogy megtalálják Hannah-t. Ami a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy 67 ezren osztották meg a fenti bejegyzést.

Igaz, hogy Dallas 1,3 milliós város, több egészségügyi iskolával, és valószínűleg mindegyikben akad néhány Hannah nevű diák, de a közösségi média ereje ismét megmutatkozott: felbukkant az a bizonyos Hannah.

Egészen pontosan Hannah LeBeau, aki egy nappal az említett tweet után, augusztus 26-án, három perccel délután fél három után kiírta a Twitterre:

Csak hogy mindenki képben legyen: kirúgtam.

A bejegyzés alatt már 502 ezer like virít, és hát nem 2018-ban lennénk, ha Hannah ebben nem látta volna meg a lehetőséget: kiírta, hogy ha csak fele ennyi ember utalt volna neki 1-1 dollárt, már vissza tudta volna fizetni a diákhitelét.

És még akadt is, aki utalt neki.

 

via Elite Daily, Daily dot, kiemelt kép: Thinkstock, Twitter

A magánnyomozók is megdöbbentek a fiatal férj titkán
A hűtlenség összes tipikus jele megfigyelhető volt a 26 éves férjen.
Minden szeretkezés után 40 fontot fizet a feleségének
Egy ötéves bizarr viszony után még bizarrabb módon folytatódik a házasélet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik