Élet-Stílus

Minden szeretkezés után 40 fontot fizet a feleségének

Egy ötéves bizarr viszony után még bizarrabb módon folytatódik a házasélet.

Egy West Midlands-i nő harminc év – felhőtlennek hitt – házasélet után tudta meg, hogy férje öt éve viszonyt folytat egy prostituálttal.

Sarah (akinek valódi nevét érthető okokból nem árulják el a források) már korábban is gyanakodott, hogy valami nincs rendben; először 2013-ban tárcsázott egy férje telefonjában talált gyanús számot, amely egy „masszázsszalonban” csörgött ki; az ügyvéd férfi ezt azzal magyarázta, hogy valóban járt az említett helyen, de semmi rosszat nem tett. Sarah mindenesetre kitörölte a számot.

Két évvel később szexuális serkentő gyógyszerekre bukkant férje fiókjában, de nem kapott értékelhető információt arra vonatkozóan, hogy párjának miért volt szüksége ilyesmire. Tavaly év végén a furcsa telefonszám újra megjelent a készülékben, és Sarah fel is hívta.

Kiderült, hogy harminc éve imádott férje öt esztendeje kapcsolatot ápol egy román származású prostituálttal. A feleség rettentő dühös lett, leginkább az zavarta a viszonyban, hogy nem néhány félrelépésről és nem különböző nőkről van szó, hanem minden alkalommal ugyanazzal az örömlánnyal csalta a férje. A férfi alkalmanként 40 fontot (14 ezer forint) fizetett az együttlétekért.

Sarah szerint a „masszázsszalon” és „spa” néven futó, ám valójában bordélyként funkcionáló intézményeknek nem szabadna engedniük, hogy egy-egy lány és kuncsaftja között ilyen viszony alakulhasson ki, azaz a prostituáltak ne „sajátíthassanak” ki egy ügyfelet.

Sarah-t sokkolta a férfi kettős élete, és nem tud többé megbízni benne, mégsem költözött el közös otthonukból, elsősorban a gyerekeik miatt.

A férfi állítja, hogy megbánta a bűneit és újra beleszeretett feleségébe, Sarah azonban úgy döntött, minden egyes szexuális együttlétért 40 fontot kér a férjétől.

 

(via Birmingham Mail, Sun; kiemelt kép: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik