Élet-Stílus

Felizgulnak, ha a feleségüket mással látják

Hódít a megcsaltférj-pornó, és a kapcsolatokban is előfordul ez a fajta izgalomkeresés.

Egy nemrég megjelent, a szexuális kapcsolatok és az internet kapcsolatát feszegető könyv szerint a megcsalás az egyik legkeresettebb kifejezés a pornóoldalakon.

Ám korántsem csak a felnőttfilmek rendezőit és forgatókönyvíróit izgatja a téma, a New York Post arról ír, hogy nagyon is létező műfajról van szó:

a felszarvazott férjek attól izgulnak fel, ha feleségüket mással látják. Ezért aztán nem is klasszikus megcsalásról van szó, hiszen a félrelépés a férj tudtával és beleegyezésével – vagy kifejezett kívánságára – történik.

Az egyik verzió, hogy a férj csak végignézi, ahogy párja egy idegen férfival szeretkezik, de ugyanígy előfordul az is, hogy végül ő is beszáll. És létezik olyan változat is, hogy a megcsalás nem a férj szeme láttára történik, hanem más helyszínen, és a férfi attól jön izgalomba, hogy felesége utána nagyon részletesen elmeséli a szexuális kalandot.

A lapban bemutatnak egy bizarr Twitter-fiókot üzemeltető párt, Susie-t és Shane-t, akiknek ez a fajta szex a mindennapjaikat jelenti. A férj imádja nézni, ahogy felesége egy másik férfival csinálja, és olykor ő is beszáll a hancúrozásba. A nőt eleinte zavarta a dolog, de már hozzászoktak és mindketten imádják, azóta a szexuális életük (mármint egymással) is felélénkült.

Ez egy win-win szituáció, hiszen Susie is örömét leli a változatosságban, abban, hogy másokkal is szeretkezhet, főleg, hogy 18 éves kora óta együtt van a férfival. Shane is megtehetné, hogy lefekszik más nőkkel, de őt kifejezetten ez a látvány izgatja.

Egyetlen szabály van: nem lehet titkos viszonyuk, mindig tudniuk kell a félrelépésekről.

 

(via NY Post; kiemelt kép: Thinkstock – illusztráció)

Minden szeretkezés után 40 fontot fizet a feleségének
Egy ötéves bizarr viszony után még bizarrabb módon folytatódik a házasélet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik