Szórakozás

A gyémánttestű Kylie Jenner rappelő bárányt ölelget

Travis Scottot onnan ismerhetjük leginkább, hogy Kylie Jennerrel összehoztak egy gyereket, pár hónapra rá pedig egy interjút is, ami után tök felesleges már leforgatni a Való világ újabb szériáját. A Travis Scott néven rappelő Jacques Berman Webster új számot mutatott be a héten, amiről a legtöbben azért írtak, mert látható benne Kylie Jenner is csillogó gyémántokkal a testén, amint egy rappelő bárányt ölelget az apokalipszis közepén. És bármennyire is izgalmasan hangzik mindez, közel sem ezért érdekes Travis Scott új száma.

Sokkal fontosabb, hogy James Blake énekel benne, aki évek óta együtt van Jameela Jamillel, azzal a tévés/rádiós/színésznővel, aki nemrég nekiment a Kardashianoknak és úgy általában az összes instagramos influenszernek, amiért fogyasztóteát reklámoztak.

Ha influenszernek nevezed magad Instagramon, egyenesen a pokolra kerülsz
Jameela Jamilnál kevesebb szórakoztató híresség van. Egy szebb világban őt neveznék influenszernek, nem pedig Kim Kardashiant.

Travis Scottot viszont ezek szerint a munkában nem érdekli, hogy kivel áll harcban gyermeke anyja, vagy annak családja, és csak azt mérlegelte, hogy James Blake-nek jó-e a hangja, vagy sem. Márpedig James Blake-nek csodás hangja van, szóval kit érdekel, hogy kivel jár és az kinek szólt be.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik