Szórakozás

A Tanár kirúgott főszereplője: Megtörték a karrierem, itt maradtam munka nélkül

A napokban derült ki, hogy az RTL Klub megválik A Tanár című sorozat női főszereplőjétől, Ubrankovics Júliától. A színésznő elmondta, hogy váratlanul érte a kirúgás, főleg, miután többször saját költségén utazott Amerikából Magarosrzágra, hogy promózza a sorozatot és részt vegyen az utómunkálatokban.

Ezt követően az RTL Klub illetékese elmondta, azért válnak meg a színésznőtől, mert nem voltak elégedettek a teljesítményével és a másik főszereplővel, Nagy Ervinnel sem működött a közös munka.

A Tanár női főszereplőjével nem volt megelégedve az RTL Klub, ezért rúgták ki
Ubrankovics Júlia szerint nem kapott fair bánásmódot.

Ubrankovics azonban állítja, az első évad forgatása során, soha senki nem szólt neki erről, éppen ezért nem is érzi profinak és fairnek a történteket.

Soha nem volt ellentétem senkivel. Sem Ervin, sem a rendező nem szólt, hogy gondjuk lenne velem, pedig három hónapig össze voltunk zárva a forgatáson. Megdöbbentem a csatorna és Ervin nyilatkozatán. Úgy gondolom, a színjátszás egy szakma, az érzelmeket el kell játszani, még akkor is, ha nem kedveljük a partnert. Nem szabadna úgy működnie, hogy ha gond van, berendelek egy nekem tetsző kollégát. Nem tartom szakmai indoknak, hogy nem működött köztünk a kémia

– kezdte a Blikknek a színésznő.

Megtörték a karrierem, és itt maradtam munka nélkül. Most keresgélhetek, gondolkodhatok, hogy mi legyen velem októberig. Az fáj a legjobban, hogy a hátam mögött döntöttek. Azt ígérték, ha a nézettségi adatok jók lesznek, megyünk tovább, most pedig itt tartunk. Előfordul ilyen helyzet, hogy mást akarnak a szerepre, de ezt lehetett volna tisztességesebben is kezelni. Rengeteg üzenetet kaptam a közösségi oldalaimon, tetszettem az embereknek, és idáig úgy tűnt, a csatornának is…

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik