Élet-Stílus

Farkasházi Réka fenékdublőrt használ

Ahogy az a hollywoodi sztároknál is szokás, fenékdublőrt vett igénybe Farkasházi Réka A Tanár című sorozat forgatásánál. A sorozat készítői elismerték a Borsnak, hogy tényleg így történt. 

Nem csak a kényes testrészeknél használnak dublőrt, bár a a rendező, Kovács Dániel Richárd hangsúlyozta, hogy Farkasházi Réka teste tökéletes formában van, így akár az ő fenekét is felvehették volna a forgatáson:

Nincs ebben semmi furcsaság, a dublőr egy bevett szokás itthon, Hollywoodban és a világ minden más pontján is. Azokat a jeleneteket, ahol nincs szükség a színész arcára, és csak egyes testrészeit mutatjuk, szinte mindenkor dublőrrel forgatjuk. De nemcsak a popsira, ez vonatkozik a kézre, a lábra, a mellre, mindenre.

Az egyetlen ok, amiért helyettesítenek bizonyos testrészeket, hogy a színészeket kíméljék:

Sokkal egyszerűbb így forgatni. Bruce Willist sem használják egy olyan jelenetre, ahol arc nélkül csak annyit látni, hogy kinyit egy dobozt. Ezeket a felvételeket egy másodlagos stáb csinálja, mialatt a színész foglalkozhat a nagyobb jelenetek forgatásával

– tette hozzá a rendező. Nagy Ervin hátsóját egyébként eredetiben láthatjuk a sorozatban, ennek oka állítólag az, hogy csak egy snitt erejéig látható.

Kiemelt kép: Instagram / @fasrkashazireka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik