Szórakozás

A Tanár női főszereplőjével nem volt megelégedve az RTL Klub, ezért rúgták ki

Tegnap derült ki, hogy az RTL Klub A Tanár című sorozatának folytatásában már nem tér vissza a női főszereplő, Ubrankovics Júlia, aki Nógrádi Klaudia karakterét játszotta.

Váratlanul rúgták ki az RTL Klub sorozatsztárját
Ubrankovics Júlia szerint unfair módon váltak meg tőle.

A színésznő felháborodásának hangot adva elmondta, hogy váratlanul érte a kirúgása, miután többször is saját költségén repült haza Amerikából azért, hogy részt vegyen a sorozat promózásában és utómunkálataiban, ráadásul emiatt 2018 októberéig minden más lehetőséget visszautasított. Mindezt azonban szívesen tette, mert szerette a munkát és vele is elégedettek voltak az alkotók.

Az RTL Klub álláspontja azonban egészen más az ügyben. A csatorna drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, Herman Pierre közölte, hogy egyáltalán nem voltak megelégedve Ubrankovics teljesítményével.

Egyéves szerződést kötöttünk a színésznővel, ami lejárt, a benne foglalt opciókkal nem éltünk, a promócióban való részvételt pedig a színésznő szerződésben vállalta, ez a munka része, nem szívesség. Júliát tiszteljük, de arra jöttünk rá, hogy ez a szerep nem neki való, nem voltunk megelégedve a teljesítményével. Igyekeztünk baráti megállapodást kötni vele, elmondtuk neki, hogy ebben a produkcióban nem, de egy következőben szívesen látjuk. Eddig udvariasak és tiszteletteljesek akartunk lenni, de szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba. Ubrankovics Júlia kitűnő színész, de a szerepcsere mögött nemes egyszerűséggel az elégedetlenség áll, a rá osztott szerepet nem játszotta jól

– mondta a Blikknek Herman Pierre.

A színésznővel a sorozat főszereplője, Nagy Ervin sem tudott együttműködni.

Nem tudtunk úgy együtt játszani Júliával, ami el tudna vinni egy sorozatot. Nem volt meg a közös nevező, ez pedig feszültséget szült az alkotók között, és ebben a légkörben nem jó dolgozni hosszú távon.

Az RTL Klub azt is elárulta, hogy Trokán Nóra veszi át Ubrankovics helyét, ám ő, egy másik karaktert alakít majd.

Nóra csodálatos színésznő, és nem utolsó szempont, hogy Ervin is szívesen dolgozik vele, hiszen az övék bevált páros

– közölte az RTL igazgatója.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik